Steaua 2.0. Șefii din Ghencea au luat o decizie de aplaudat. Curs de perfecționare la Ajax Amsterdam pentru antrenori

Bădulescu Silvian 17.08.2022, 11:59
  • Steaua București a pornit la drum, din nou, într-un sezon fără drept de promovare. Totuși, la nivelul centrului de copii și juniori, „militarii” acordă o atenție importantă;
  • În acest sens, antrenorii din cadrul academiei au fost, zilele trecute, la un curs de perfecționare la Ajax Amsterdam, una dintre cele mai mari academii din lume. George Ogăraru a menționat, într-un reportaj realizat de Playsport.ro, despre acest lucru.

Curs de perfecționare la Amsterdam pentru antrenorii Stelei

Steaua București a început sezonul din Liga a 2-a fără a avea drept de promovare. Acest lucru a pornit un „război” între suporteri și conducere.

Totuși, la nivel de academie, lucrurile își urmează cursul firesc, acela de a promova jucători pentru echipa de seniori. George Ogăraru, într-un reportaj realizat de Playsport.ro, anunța acest stagiu cu două săptămâni în urmă.

În acest sens, în cursul săptămânii trecute, antrenorii Stelei de la copii și juniori au  participat la un curs de perfecționare în Amsterdam, în cadrul academiei celor de la Ajax. Bineînțeles, la curs a participat și George Ogăraru, actual director tehnic al academiei din Ghencea, fost jucător la Ajax (2006-2010).

FOTBAL

Curs de perfecționare pentru antrenorii Stelei!

Antrenorii Academiei de Fotbal au participat zilele trecute la un curs de perfecționare la Amsterdam, organizat special de Ajax pentru Steaua București.

Acțiunea a fost susținută integral de sponsorul principal, compania International Alexander Holding!”, se arată într-o postare pe social media din partea Clubului Sportiv al Armatei.

Sursă foto: Steaua București.

Steaua, victorie chinuită la Slatina

Steaua București a început mai greu campionatul. „Militarii” au patru puncte din șase. Totuși, jocul echipei scârțâie.

În prima etapă, formația lui Daniel Oprița a făcut egal, acasă, 1-1 cu Metaloglobus. În al doilea meci al sezonului, într-o deplasare la Slatina, bucureștenii s-au impus chinuit cu gazdele de la CSM, deși au condus cu 2-0 la un moment dat.

Antrenorul formației din Ghencea s-a declarat nemulțumit de atitudinea elevilor săi la meciul jucat în Oltenia.

Trebuia să intrăm concentrați, să mai dăm două-trei goluri. Această atitudine de relaxare nu pot să o înțeleg. La cum a jucat cu noi 60 de minute, Slatina a merita cel puțin un punct. Am rămas în 10 oameni, a fost un hazard. Trebuie să jucăm și pe temperaturile astea. Această atitudine mă nemulțumește. În afară de cele trei puncte sunt nemulțumit. Ei trebuie să joace fotbal, de asta sunt plătiți. Alibiurile astea cu motivatul nu merg.”

Steaua va primi vizita formației AFK Miercurea Ciuc în etapa a treia a ligii secunde. Partida se va disputa pe stadionul din cartierul Ghencea, marți, 23 august, de la ora 19.00.