Steliano Filip, detalii după scandalul cu Mircea Rednic: „Lumea nu știe multe lucruri”

Robert Zanfir / 06.12.2021, 20:58
Steliano Filip, detalii după scandalul cu Mircea Rednic: „Lumea nu știe multe lucruri”

Steliano Filip a vorbit pentru prima dată după ce a fost trimis la echipa a doua de antrenorul Mircea Rednic. Fundașul recunoaște că nu înțelege decizia, dar spune că o va respecta.

Dinamo a pierdut și meciul care ar fi putut însemna renașterea: 0-1 cu Academica Clinceni. Atmosfera și așa foarte tensionată a devenit sufocantă, iar Mircea Rednic a decis să taie în carne vie. Steliano Filip și Cosmin Matei au fost excluși din lot și trimiși să se antreneze cu echipa a doua.

Steliano Filip, detalii după scandalul cu Mircea Rednic: „Lumea nu știe multe lucruri”

Dinamo nu a mai câștigat din luna august. Câinii se îndreaptă spre liga a doua, iar Mircea Rednic simte cum îi fuge pământul de sub picioare. Antrenorul a decis să treacă la măsuri extreme, după ce a pierdut vestiarul.

Trimis la echipa a doua, Filip a dezvăluit că a făcut mari sacrificii pentru Dinamo și că tot ce își dorește este ca echipa să se salveze.

„Respect decizia antrenorului de a nu fi în lotul primei echipe. Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să ajut Dinamo să își revină cât mai repede.

Eu am avut oferte multe mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici. Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine.

Vreau să îmi văd de treaba mea și să ajut Dinamo. Nu pot ajuta cu nimic însă dacă sunt la echipa a doua!”, a declarat Filip pentru ProSport.

Steliano Filip și Cosmin Matei nu sunt singurii pedepsiți de Mircea Rednic, de la revenirea antrenorului pe banca roș-albilor. Constantin Nica, Mihaiu, Neicuțescu, Moldoveanu, Dudea și Crețu au făcut și ei cunoștință cu deciziile tehnicianului.

„Nu mai vreau să existe scandaluri în presă, așa cum a fost în ultima vreme. Mă simt acuzat și nu am nicio vină și nicio legătură! Repet, tot ce vreau e să se salveze echipa!”, a mai spus Steliano Filip.

Nu cu mult timp în urmă și Deian Sorescu a avut de-a face cu Mircea Rednic, care i-a reproșat atitudinea din teren. În cele din urmă, tehnicianul și-a impus cuvântul.

Chindia, Mioveni și Farul Constanța sunt ultimii adversari ai lui Dinamo în acest an calendaristic. Roș-albii sunt pe locul 15, penultimul, cu doar 8 puncte după 18 meciuri jucate din acest sezon.