Stere Halep și-a deschis sufletul cu o zi înainte de nuntă. „Am emoții uriașe”

Ștefănescu Dragoș / 14.09.2021, 14:05
Stere Halep și-a deschis sufletul cu o zi înainte de nuntă. „Am emoții uriașe”

Simona Halep este în febra pregătirilor de nuntă. Marea noastră campioană și logodnicul ei Toni Iuruc își vor uni destinele pentru totdeauna pe 15 septembrie. Marele eveniment va avea loc la Constanța în prezența familiilor și prietenilor apropiați ai celor doi. Stere Halep și-a deschis sufletul cu o zi înainte de nunta fiicei sale.

Ultimele pregătiri pentru nuntă

După ce a fost eliminată în optimile de finală de la US Open, Simona Halep s-a întors în țară pentru a face ultimele pregătiri pentru nuntă. Cununia civilă dintre Toni Iuruc și Simona Halep va avea loc pe 15 septembrie, la Constanța. Având puțin timp la dispoziție, familia Halep și Toni Iuruc au încercat să pună la punct ultimele detalii.

Simona Halep a fost surprinsă săptămâna trecută în timp ce se îndrepta spre un salon de înfrumusețare. Cel mai probabil sportiva vrea să arate impecabil la cununia civilă. În acest scop, Simona a avut întâlnirea cu stilistul și make-up artistul care vor avea grijă să arate perfect la marele eveniment.

Tania Halep, mama Simonei, a fost și ea ocupată cu alegerea rochiilor pe care le va purta la nunta fiicei sale. Stere Halep a fost foarte activ în această perioadă, încercând să-și ajute fiica pe cât posibil. Acesta s-a întâlnit cu un preot călugăr, pe care cel mai probabil l-a rugat să țină slujba religioasă. Cum familia Halep este o familie religioasă, este exclus ca Simona să facă doar cununia civilă.

De cealalată parte, Toni Iuruc este și el în febra pregătirilor pentru marele eveniment. Acesta a fost văzut în compania lui Dani Caramihai, care va avea rolul de naș. Cei doi au fost într-un celebru magazin de costume bărbătești, probabil pentru a face ultimele probe. Caramihai, proprietarul mai multor localuri de lux din România este cel care s-a ocupat de organizarea petrecerii de nuntă.

Stere Halep și-a deschis sufletul cu o zi înainte de nuntă

Cu o zi înaintea marelui eveniment, Stere Halep și-a deschis sufletul și a recunoscut că are mari emoții. Tatăl Simonei a vorbit și despre petrecerea ce va avea loc după cununia civilă a celor doi îndrăgostiți.

Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește… .

Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a declarat Stere Halep pentru Fanatik.