Veste proastă primită de Simona Halep înainte de nuntă. Cifra 7 i-a adus un mare ghinion

Moldoveanu Camelia 14.09.2021, 09:46
Veste proastă primită de Simona Halep înainte de nuntă. Cifra 7 i-a adus un mare ghinion

Simona Halep se pregătește de nuntă, însă marele eveniment din viața privată îi este umbrit de o veste proastă pe plan profesional. Ce o să se întâmple cu campioana României peste puțin timp. Nimeni nu s-ar fi aștepta să primească o asemenea lovitură dură.

Încă o veste proastă pentru Simona Halep

Miercuri, 15 septembrie, Simona Halep și Toni Iuruc o să meargă în fața ofițerului de stare civilă pentru a spune un mare „Da!”. La această nuntă o să participe foarte multe nume importante din România. Cu toate că traversează o perioadă excelentă din punct de vedere personal, Simona a avut foarte mult de suferit pe plan profesional în acest an și se pare că veștile proaste nu s-au terminat.

Turneul Campioanelor, programat în perioada 8 – 15 noiembrie, s-a mutat la Guadalajara, Mexic. Organizatorii inițiali, Shenzhen, au anunțat că nu se mai pot ocupa de acest eveniment din cauza restricțiilor impuse de COVID-19. Complexul modern de tenis din Mexic a găzduit în luna martie un turneu WTA de 250 de punct și s-a decis că este locul potrivit pentru a la primi pe cele mai bune jucătoare din lume. Se anunță a fi ultima competiție majoră de pe 2021 și o să se joace pe hard.

Simona Halep o să fie mare absentă de la această întâlnire. După 7 ani în care a concurat an de an în acest turneu, cu excepția anului trecut când a fost anulat din cauza pandemiei, campioana României ratează calificarea. La Turneul Campioanelor merg cele mai bune 8 jucătoare din anul calendaristic 2021, iar Simona are anul acesta doar 1.202 puncte. Ocupanta locului 8, Gabriela Muguruza are 1.469 de puncte. Cu toate că Simona Halep și-a anunțat participarea la Indiana Wells și Transilvania Open, matematic tot nu poate strânge punctele necesare.

Emma Răducanu poate fi pentru prima dată la Turneul Campioanelor

Marea revelație a tenisului feminin, Emma Răducanu, s-ar putea califica în acest an la Turneul Campioanelor. După ce a participat la Wimbledon și a câștigat US Open, sportiva din Marea Britanie cu origini românești a avut parte de un salt impresionant în clasamentul WTA, mai exact se află cum pe locul 14 WTA.

Dat fiind faptul că Naomi Osaka nu o să participe, șansele Emmei cresc. Ea mai are de acumulat doar 153 de puncte până a o depăși pe Ons Jabeur, ocupante locului 9. Diferența este una care se poate recupera foarte ușor, mai ales după forma de invidiat pe care a demonstrat-o Emma Răducanu în acest an. Ar fi încă o reușită fabuloasă pentru jucătoarea de tenis de doar 18 ani.

Urmăriți Playsport.ro și pe