Strania legătură dintre jandarmul mort, Florin Zalomir, și Gigi Becali. O femeie din familia latifundiarului a avut o legătură strânsă cu fostul campion mondial

Ștefănescu Dragoș 03.10.2022, 16:47
Strania legătură dintre jandarmul mort, Florin Zalomir, și Gigi Becali. O femeie din familia latifundiarului a avut o legătură strânsă cu fostul campion mondial

Sportul românesc a primit o nouă lovitură grea în cursul zilei de luni. Florin Gelu Zalomir, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice din Marea Britanie 2012, a fost găsit mort la reședința sa din Otopeni. Surprinzător, acesta avea o relație apropiată cu o femeie din familia lui Gigi Becali.

Legătura neașteptată dintre Florin Zalomir și familia lui Gigi Becali

O nouă tragedie a lovit în cursul zilei de luni sportul românesc. Florin Gelu Zalomir (41 de ani), medaliat cu argint la Jocurile Olimpice din Marea Britanie 2012, a fost găsit mort la reședința sa din Otopeni. Cauza decesului este o împușcătură în cap, iar varianta siuciderii este luată în calcul de anchetatorii care se ocupă de acest caz.

Florin Zalomir și-a început cariera sportivă la 10 ani, iar în anul 2006 a urmat transferul la CS Dinamo București. De-a lungul carierei a cucerit nenumărate cupe și campionate naționale. Totodată, alături de lotul reprezentativei României a triumfat la diverse campionate mondiale sau europene de seniori. În cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra, în anul 2012, a reușit să devină medaliat olimpic. Zalomir a cucerit argintul la proba de sabie. La scurt timp după încheierea competiției din Marea Britanie, Zalomir și-a încheiat cariera de sportiv la doar 31 de ani. El s-a dedicat ulterior antrenoratului. Zalomir a pregătit-o pentru o bună perioadă de timp pe Bianca Pascu, medaliată cu bronz la competiții europene și mondiale. Aceasta este soția lui Ionuț Becali, unul dintre nepoții lui Gigi Becali. Sportiva a avut o relație extrem de apropiată de Florin Zalomir, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Playsport.ro în anul 2021.

(N.r. – Dacă ar fi să mulțumești cuiva) Antrenorilor mei, Zalomir Florin și Hânceanu Cosmin. Am o relație de prietenie foarte frumoasă și sunt doi oameni care s-au mulat perfect pe sportivul și pe omul Bianca Pascu. Am plâns și am răs împreună. Nu m-au lăsat niciodată singură.”, a declarat Bianca Pascu pentru Playsport.ro.

Bianca Pascu, devastată de vestea morții lui Florin Zalomir

În martie 2021, Bianca Pascu a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar ulterior a decis să se retragă din activitatea sportivă. Ea s-a căsătorit în luna septembrie a aceluiași an cu nepotul lui Gigi Becali. La rându-i, Florin Zalomir a luat aceeași decizie și și-a încheiat activitatea în antrenorat.

Bianca Pascu a fost devastată la aflarea veștii decesului fostului ei antrenor, Florin Zalomir.

Am primit vestea în genunchi. Pur și simplu am căzut în genunchi. Am crezut că nu e adevărat. Sunt dărâmată. Nu am crezut vreodată că Zalo ar putea să facă așa ceva. Mi-a fost mai mult decât un antrenor. Nici pe fratele meu nu-l cunosc așa cum îl cunosc pe el. Știam că are niște probleme. Îmi povestea mereu, eram un fel de confidentă.”, a declarat Bianca Pascu pentru Antena Sport.