Suferință fără margini pentru Elena Chiriac, finalista Survivor. “S-au întors cu ură către mine!” Ce a pățit singura femeie din finală

Giosanu Catinca / 08.06.2022, 13:04
Suferință fără margini pentru Elena Chiriac, finalista Survivor. “S-au întors cu ură către mine!” Ce a pățit singura femeie din finală

Alex Delea a învins-o în finală Elena Chiriac, campioană de taekwondo. Barmanul din echipa „Războinicilor” a beneficiat de susținerea foștilor concurenți, fiind preferatul publicului român. Sportiva nu a înțeles de ce s-au întors cu toții împotriva ei. Ea se aștepta ca deznodămânul emisiunii să fie cu totul diferit.

Elena Chiriac, dezvăluiri din finala Survivor România 2022

Elena Chiriac a rupt tăcerea. Multipla campioană națională la taekwondo a făcut  dezvăluiri neașteptate despre ce s-a întâmplat în marea finală de la Survivor România.

Cei doi finaliști Survivor România 2022 au fost Alex Delea și Elena Chiriac, între ei dându-se marea bătălie. În momentul în care cei doi au intrat din nou la vot, Elena s-a simțit foarte prost. Toți concurenții păreau că s-au întors împotriva ei.

M-am avut doar pe mine. Am observat cum nimeni nu vine către mine (n.r. în finala Survivor când majoritatea foștilor concurenți l-au susținut pe Alex Delea).

Nu înțelegeam de ce sunt cu Delea. Credeam că se trece peste discuții. Odată ce revii la stilul de viață, revii la starea naturală, să fii om bun și să ierți. De aia credeam că se vor întoarce și vor fi alături de mine.

Nu înțelegeam de ce s-au întors cu ură către mine, cu burțile pline.”, a spus finalista de la „Survivor România” 2022 la Pro Arena.

”Eu credeam că se vor împărți, dar nu a fost așa”

Alex Delea a fost desemnat câștigător prin votul publicului. Chiar și așa, felul în care s-a încheiat competiția a șocat-o pe Elena. Fostei campioane nu i-a venit să creadă când a văzut că tânărul din Constanța are susținerea tuturor celor care au îndurat foamea și oboseala cronică în Republica Dominicană.

Devii paranoic. Nu știam dacă ei îl susțin pe Delea sau sunt împotriva mea. Eu credeam că se vor împărți, dar nu a fost așa.”, a mai spus Elena Chiriac.

Elena Chiriac nu e la prima finală pierdută. Ea a concurat și la „Ferma vedetolor”, unde reușise să ajungă în finală, alături de Augustin Viziru. Cel din urmă a câștigat sezonul emisiunii.