Șumudică l-a luat pe fotbalistul care nu știe să zâmbească. Cine e jucătorul care a fost la un pas de FCSB

Catinca Giosanu 20.01.2021, 17:33
Șumudică l-a luat pe fotbalistul care nu știe să zâmbească. Cine e jucătorul care a fost la un pas de FCSB

Noul antrenor al lui Rizespor, Marius Șumudică, l-a luat pe fotbalistul care nu știe să zâmbească. Cine e jucătorul care a fost la un pas de FCSB?

Șumudică l-a luat pe fotbalistul care nu știe să zâmbească

Marius Şumudică a oficializat marți, 19 ianuarie, primul său transfer la Rizespor. Este vorba despre un mijlocaş defensiv care ultima dată a evoluat la Karagumruk. Sportivul se numește Erik Sabo și are 29 de ani.

Internaţionalul slovac Erik Sabo, care a înscris 9 goluri în 33 de meciuri în sezonul trecut şi 5 goluri în 12 meciuri în acest sezon a semnat un contract pe un an şi jumătate cu clubul verde-albastru.

Îi urăm bun venit lui Erik Sabo, care va purta tricoul cu numărul 52, şi îi urăm mult succes!, se arată într-un mesaj transmis de Rizespor, pe site-ul oficial.

Cine este Erik Sabo, fotbalistul care trebuia să ajungă la FCSB în 2016

Cu toții îl cunoaștem pe Erick Sabo drept fotbalistul care nu zâmbeşte niciodată.

Erik Sabo s-a născut pe 22 noiembrie 1991. Copilăria și-a petrecut-o la Surovce, un mic sat cu puțin peste 2.000 de locuitori de lângă Trnava, într-o familie extrem de numeroasă, cu 10 copii. De-a lungul primilor ani de viață,  el a avut o copilărie interesantă alături de cei 5 frați și 4 surori.

În 2016, mijlocașul trebuia să ajungă la FCSB. La acel moment, PAOK a vrut să-l trimită pe slovacul de 29 de ani în România la schimb cu Fernando Varela.

Cât valorează fotbalistul pe care l-a luat Șumudică

În timp ce evolua la PAOK, grecii au spus despre Erik Sabo că este un fotbalist extrem de concentrat pe ce are de făcut în teren. Tot ei i-au pus și eticheta că nu zâmbește niciodată, nici măcar după momentul în care înscrie un gol.

La ultima actualizare a valorii jucătorilor, mijlocaşul central a fost cotat la 1,7 milioane de euro. Cel puțin așa arată Transfermarkt, cea mai relevantă publicație online în materie de cote de piață pentru fotbaliști.

Fotbalistul Erik Sabo are 18 selecţii în naţionala Slovaciei.

Urmăriți Playsport.ro și pe