Șumudică, marcat de întâlnirea cu Hagi. ”O oră m-a tâmpit! M-a omorât!”. Ce s-a întâmplat

Alex Matei 09.06.2023, 10:31
Șumudică, marcat de întâlnirea cu Hagi. ”O oră m-a tâmpit! M-a omorât!”. Ce s-a întâmplat

Marius Șumudică (52 de ani), un izvor nesecat de povești, a dezvăluit ce a pățit când a dat peste Gică Hagi (58 de ani) la un restaurant.

Șumudică, impresionat de întâlnirea cu Hagi: ”Mi-era rușine, era Hagi!”

Antrenorul celor de la Al-Raed, aflat acum în vacanță în România, a rămas marcat de modul în care ”Regele” tratează fotbalul.

”M-am întâlnit cu el întâmplător, la un restaurant. Mi-a apărut inhibiția de așteptare. Mi-am comandat un fel de mâncare și tot stăteam, că nu puteam (n.r. – mânca). Mi-era rușine, era Hagi!

Aveam mâncarea în față și tot vorbeam, eu mai voiam să mai iau ceva, dar nu mă lăsa.

Tot vorbeam, tot vorbeam, până la urmă i-am făcut semn ospătarului: «Ia mă mâncarea de aici, că nici nu mai pot să mănânc».

Bă, o oră m-a tâmpit! M-a omorât! Îmi explica, și nu știu ce, și nu știu cum… «Gică, să fii sănătos, am plecat, îți mulțumesc»”, a povestit Șumudică, la Digi Sport.

Șumudică, de nerecunoscut. ”Am dat ghiozdanul jos”. A spus de cine-i era rușine pentru cum arăta

Antrenorul român, care a rămas fără replică în momentul în care s-a întâlnit pe stradă cu Florinel Coman, a surprins și prin apariția sa, total schimbată față de anul trecut.

Șumudică a slăbit 12 kilograme în ultimele luni după ce a urmat o dietă strictă și a explicat și care au fost motivele care l-au împins spre o astfel de decizie.

”Da, am ținut și eu un fasting intermitent. Nu mâncam 18 ore, după care puteam să mănânc între orele 13:00 și 18:00. Am renunțat complet și la zahăr. Nu numai la dulciuri, dar și la zahărul pe care-l puneam în ceai.

Am luat decizia asta în primul rând pentru sănătatea mea, dar și din respect pentru jucătorii mei.

Am dat ghiozdanul jos. Nu mai puteam apărea așa în fața lor și mai apoi să le cer să fie ei fit și să dea totul pe teren”, a spus Șumudică, la Digi Sport.

Șumudică, cel care a mai anunțat că Damjan Djokovic nu va mai ajunge la FCSB, a mai precizat că va continua procesul de slăbire și că se simte mult mai bine acum.

”Nu este deloc un regim foarte greu și nu e o problemă că nu mai mănânc zahăr. Este vorba de voință până la urmă”, a mai spus Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe