Șumudică, șah la bașkanii lui Gaziantep după eșecul cu Sivasspor. „Vulturul singuratic”, reacție uluitoare după atacurile șefilor din Turcia 

Radu Bordei 10.01.2021, 14:48
Șumudică, șah la bașkanii lui Gaziantep după eșecul cu Sivasspor. „Vulturul singuratic”, reacție uluitoare după atacurile șefilor din Turcia 

Șumudică dă șah la bașkani. Antrenorul a avut o reacție la care nu s-a șteptat nimeni, după schimbul de replici generat în urma înfrângerii cu Sivasspor. Supărat și de rezultat, antrenorul a izbucnit și a anunâat că nu este respectat de club. Șumudică s-a revoltat că șefii grupării i-au oferit mai puțin bani decât câștigă în acest moment. Bașkanii au intrat și ei în discuție.

„Mereu vorbește doar de contract, nu mai știe altceva. Da, i-am cerut să îi reducem salariul pentru că este criză. Nu mai avem venituri” au parat conducătorii clubului. „Nu a câștigat singur meciuri” l-au mai atenționat aceștia pe Șumi. Când toată lumea aștepta un nou duel verbal, reacția antrenorului a surprins pe toată lumea.

Șumudică dă șah la bașkani

Când nimeni nu se aștepta, Șumudică a decis să calmeze lucrurile, mai ales că mai sunt șanse ca cele două părâi să continue împreună. Mai mult antrenorul nu a mai oferit un interviu, sau intervenție telefonică. A emis un comunicat oficial preluat de toată mass media.

„Nu am jignit niciodată pe conducători, suporteri sau orașul Gaziantep. Sunt foarte atașat de această comunitate, am fost primit în această familie. Mi s-a oferit șansa de a deveni cetățean de onoare al orașului, de aceea nu înțeleg de ce sunt transformat în vinovat.” se arată în comunicatul remis de Șumudică.

Șanse puține să mai continue

În cadrul poziției oficiale, antrenorul a mai anunțat că este deschis să continue la Gaziantep. „Mai am 4 luni de contract, apoi sunt deschis la discuții de continuare sau de reziliere.” spune Șumudică. Totuși, șansele ca cele două părți să ajungă la un consens par reduse în acest moment. Bașkanii sunt supărați pe presiunea pusă de Șumudică, iar echipa are oricum probleme financiare.

Șumudică a anuâat și că a glumit atunci când a spus că îi va cere soției bani, dar și că oficialii clubului i-au cerut prima acordată de el jucătorilor. „S-a interpretat greșit, au fost două glume. Niște glume la modă în România. Eu respect pe toată lumea la Gaziantep”.

Viitorul nu este în Turcia

Cel puțin așa a anunțat Șumudică. Dacă nu se va înțelege cu Gaziantep, antrenorul pare tentat să se întoarcă în spațiul arab. Acolo nu ar mai fi probleme să obțină salariul dorit și nici să solicite fonduri pentru transferuri. Tehnicianul a recunoscut că este în negocieri avansate chiar cu fost sa echipă, Al Shabab. Șumudică anunțase chiar că ar pleca îna ceastă iarnă, dar se pare că a revenit la sentimente mai bune și va mai rămâne cel puțin până la vară.

Urmăriți Playsport.ro și pe