SUPER VIDEO. Cadou pe patru roți fabulos, de la Reghe pentru Anamaria Prodan! ”Bijuteria” de 300.000 de euro cu care impresara face furori prin București

Moldoveanu Camelia / 19.04.2021, 20:49

Laurențiu Reghecampf  i-a făcut un cadou de 300.000 de euro soției sale, Anamaria Prodan. Iubirea antrenorului nu are limite și cadoul este și el pe măsura frumoasei impresare. După noul contract cu Al Ahli, tehnicianul a simțit nevoia să-i facă o bucurie și soției. Ea a fost surprinsă prin trafic, la bordul bolidului de lux.

Reghe, cadou fabulos pentru Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, cadou de lux de la Reghe
Anamaria Prodan, cadou de lux de la Reghe

„Declarație de dragoste” pe patru roți! Asta i-a oferit unul dintre cei mai buni tehnicieni români, Laurențiu Reghecampf, soției sale. Anamaria Prodan a fost surprinsă pe străzile din București într-un Bentley Bentayga. „Bijuteria” costă peste 300.000 de euro și completează acum colecția familiei Reghe-Prodan.

Impresara a întors toate capetele cu noua achiziție. Ea s-a plimbat, alături de Laurențiu Reghecampf Jr., toată ziua, prin întreg orașul. Se pare că „soarele” ei o iubește nespus de mult și nu se uită niciodată la bani când vine vorba de fericirea ei.

Anamaria Prodan: „soțul meu și soarele vieții mele”

Impresara nu s-a ferit niciodată să-și exprime sentimentele pentru Laurențiu. Ba mai mult, în cartea ei menționează, chiar de la început, că acesta este „soarele vieții ei”.

Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui său eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și mândrie. Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele.

Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele”, a scris Anamaria în cartea „Da, sunt cea mai bună”.

Ei doi sunt suflete pereche, așa îi place impresarei să spună ori de câte ori are ocazia. Laurențiu îi este mereu alături și o sprijină necondiționat, formând o familie de invidiat.

Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu.

Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”, a declarat Anamaria Prodan pentru  prosport.ro.

Un adevărat colecționar de mașini de lux

Doar Reghe are în garaj 15 mașini, fără să le mai luăm în calcul și pe cele al soției sale. În urmă cu câțiva ani, un angajat al familie făcea dezvăluiri uluitoare despre „bijuteriile” familiei.

Nu sunt toate mașinile în România! Unele sunt în țară, altele, în Statele Unite, Arabia Saudită și în Emirate Arabe, acolo unde locuiește acum. Cele mai scumpe sunt în garaje special amenajate și sunt conduse doar de Laurențiu Reghecampf sau de soția sa, Anamaria Prodan. Nu se suie nimeni în Rolls Royce sau în Ferrari! Există un om care se ocupă de revizii, întreținere, acte, absolut tot ce trebuie făcut la ele. Familia are un om care știe când expiră ITP-urile, când trebuie schimbat uleiul și alte chestiuni specifice mașinilor. Costurile de întreținere sunt de câteva mii de euro pe lună! Sume foarte mari se plătesc și când vin impozitele, la începutul fiecărui an”

Mașinile tehnicianului:

 • Mercedes SLS: 450.000 de euro
 • Rolls Royce Wraith: 400.000 de euro
 • Rolls Royce Ghost Series II: 350.000 de euro
 • Ferrari 488 GTB: 350.000 de euro
 • Bentley: 270.000 de euro
 • Rolls Royce Wraith: 220.000 de euro
 • Mercedes SLR: 210.000 de euro
 • Mercedes Maybach S500: 210.000 de euro
 • Mercedes S Class: 150.000 de euro
 • Aston Martin: 150.000 de euro
 • Mercedes Vito: 120.000 de euro
 • Jeep Wrangler Rubicon: 90.000 de euro
 • Mercedes-Benz Viano: 80.000 de euro
 • Mercedes M Class: 70.000 de euro
 • Buick Enclave: 70.000 de euro