Super transferuri la Rapid! Sezonul viitor, fetele s-ar putea bate la titlu în liga națională de handbal

Giosanu Catinca / 22.02.2021, 18:48
Super transferuri la Rapid! Sezonul viitor, fetele s-ar putea bate la titlu în liga națională de handbal

Rapid ar putea intra în lupta la titlu, din sezonul viitor. Și asta, datorită ultimelor transferuri pe care oficialii au reușit să le facă. Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Marta Lopez, Alicia Fraga Fernandez și Azenaide Carlos vor juca la Rapid din vară.

Super transferuri la Rapid!

Rapid Bucuresti încearcă din răsputeri să se afirme în handbalul românesc. Echipa care are cinci titluri de campioană în palmares a reușit deja câteva transferuri de senzație pentru viitorul sezon.

Formația de lângă Podul Grant are mari aspirații. În momentul de față, de secția de handbal de la CS Rapid se ocupă Bogdan Vasiliu, fostul director general al CSM București. În perioada în care le-a antrenat pe „tigroaice”, acestea au câștigat Liga Campionilor.

La scurt timp după începerea actualului sezon, oficialii de la Rapid l-au adus la echipă și pe Carlos Viver, selecționerul Spaniei. Acesta are contract pe doi ani cu gruparea bucureșteană. Oficialii giuleșteni sunt foarte mulțumiți de felul cum lucrează ibericul.

Este un profesionist în tot ceea ce face. Fiecare antrenament începe cu o ședință video în care antrenorul le arată fetelor ce au de făcut. Nu-l interesează viața personală, ci doar ceea ce fiecare dă pe teren.”, a afirmat unul dintre oamenii care lucrează cu Carlos Viver.

Carlos Viver este un fost handbalist spaniol și actual antrenor al Rapid București și al echipei naționale spaniole feminine
Carlos Viver este un fost handbalist spaniol și actual antrenor al Rapid București și al echipei naționale spaniole feminine

Sezonul viitor, fetele s-ar putea bate la titlu în liga națională de handbal

Noul antrenor al echipei CS Rapid Bucureşti, Carlos Viver, care este şi selecţionerul naţionalei Spaniei, le-a convins pe Alicia Fraga Fernandez și Marta Lopez, cele două jucătoare de la SCM Rm. Vâlcea, să renunțe la campioana României și să vină la Rapid.

Cele două sportive evoluează de patru ani la gruparea vâlceană. Ele au ajuns handbaliste de bază în echipa antrenată de Florentin Pera. Anul trecut, Spania a devenit vicecampioană mondială. Și asta, datorită unor evoluții remarcabile ale celor două vâlcence.

Rapid a luat și de la CSM București două sportive de bază. Oficialii grupării giuleștene le-au convins pe „tigroaice” să semneze cu echipa alb-vișinie. Este vorba de portarul Denisa Dedu și de interul stânga Gabriela Perianu. Cele două componente ale naționalei României au evoluat împreună și la Siofok și la CSM București.

În plus, Rapid a obținut semnătura a unei noi jucătoare din naționala Angolei, după pivotul Albertina Kassoma. Concret, este vorba de Azenaide Carlos. În ultimul sezon, aceasta a jucat la campioana Croației, Podravka Koprivnica.

Pe de altă parte, oficialii de la formația giuleșteană au prelungit contractele pe care le aveau cu Rapid Eliza Buceschi, Laura Popa, Claudia Constantinescu, Albertina Kassoma sau Julie Foggea.

VIDEOCLIPUL ZILEI