Superstiția incredibilă a lui Giovanni Becali. Impresarul nu merge niciodată în avion cu fratele său

Robert Zanfir 03.01.2023, 17:18
Superstiția incredibilă a lui Giovanni Becali. Impresarul nu merge niciodată în avion cu fratele său

Giovanni Becali (70 de ani) a dezvăluit că nu zboară niciodată împreună cu Victor Becali (61 de ani). Superstiția celor doi impresari are în spate o întâmplare care s-ar fi putut solda cu o tragedie.

Victor și Giovanni Becali rămân două nume de referință în fotbalul românesc al ultimilor ani. Cei doi nu mai sunt la fel de vizibili precum în anii de glorie de după Revoluție, dar controlează în mare parte piața transferurilor de jucători dinspre România spre fotbalul european. Olimpiu Moruțan ar fi un exemplu de jucător care ar putea avea de câștigat din experiența și flerul lui Giovanni Becali.

Superstiția incredibilă a lui Giovanni Becali

Deși și-au construit imaginea unor oameni puternici, cei doi nu ascund că au fricile sau vulnerabilitățile lor. O astfel de dezvăluire vine din partea lui Giovanni Becali, care spune că nu călătorește niciodată împreună cu fratele său.

„O singură dată am călătorit amândoi. Plecam la Londra, aveam o întâlnire cu cei de la Arsenal, și Giovanni îmi zice că suntem prea jos, aterizăm și e prea devreme. La un moment dat a venit un val de aer rece și au căzut măștile.

Mi-am pus-o eu, a pus-o și Giovanni și am întrebat stewardesa ce s-a întâmplat. Ne-a spus că se fisurase parbrizul la avion și ulterior am vorbit și cu piloții. Ne-au zis că nu ar fi fost probleme, adică am fi putut să ajungem la Londra, dar trebuia să zboare mai jos și așa că am aterizat la Bruxelles.

Deci o singură dată am călătorit împreună și… Noi nu călătoream împreună pentru că mereu am zis că având numai fete în familie, trebuie să rămână măcar un bărbat”, a spus Giovanni Becali, în cadrul  podcastului „Tare de Tot”.

Dinamovistul care l-a făcut pe Giovanni Becali să-și rupă cămașa și să scoată pistolul

Pentru mulți, Giovanni Becali a fost un tip de multe ori agresiv. Unul dintre cei care au colaborat cu impresarul a fost Marius Niculae (41 de ani). Fostul atacant a povestit la „Dinamo 7/9” cum i-a închis telefonul lui Giovanni Becali, care și-a rupt cămașa și a scos pistolul de furie, în momentul unor negocieri.

„Suma de transfer nu o cunoscut, pentru că nu era treaba mea. A fost o mare tensiune, pentru că pe vremea aceea Giovani Becali avea niște contracte standard pentru toți jucătorii.

Indiferent de echipă, alea erau salariile pe care le încasau jucătorii. Erau, să zic așa, niște contracte tipizate. Eu mi-am dorit mult mai mult, pentru că Ionuț Lupescu, care era mentorul meu, mi-a zis așa: dacă e să pleci, pleci pe o sumă foarte importantă.

De ce? Pentru că atunci vei deveni un jucător important la acea echipă și îți vor acorda mai multe șanse decât un jucător cu un salariu mai mic”, a dezvăluit Marius Niculae la „Dinamo 7/9”.

Urmăriți Playsport.ro și pe