Suporterii au făcut iureș la antrenamentele lui FC Argeș. Fanii i-au amenințat pe jucători

Radu Bordei 18.03.2023, 14:24
Suporterii au făcut iureș la antrenamentele lui FC Argeș. Fanii i-au amenințat pe jucători

FC Argeș este într-o situație deosebită. „Proiectul” Marius Croitoru nu a mers cum trebuie și antrenorul a fost îndepărtat. Piteștenii se află în subsolul clasamentului și îi așteaptă un play-out foarte complicat, ca să se salveze de la retrogradare.

Suporterii lui FC Argeș pun presiune pe jucători „Câștigați…”

Piteștenii vor începe play-out-ul la Cluj, pe terenul Universității, un teren foarte greu, unde puține echipe s-au impus. De aceea misiunea se anunță foarte grea pentru noul antrenor, Bogdan Argeș Vintilă. Mai ales că și suporterii pun presiune pe o echipă extrem de debusolată.

„Câștigați ou partir” a fost mesajul afișat de suporteri, la antrenamentul condus de Vintilă. Mesajul este clar, chiar și în combinația de română și franceză. Singurul felicitat a fost noul tehnician. Vintilă este un nume important pentru clubul piteștean iar suporterii și-au exprimat aprecierea pentru acesta. „„Unul dintre noi” i-au strigat membrii galeriei fostului portar.

Bogdan Vintilă i-a luat locul lui Marius Croitoru, antrenor care nu a putut să repete la Pitești performanțele reușite pe banca Botoșaniului.

Revine în Superligă după aproape 3 ani

Bogdan Argeş Vintilă a bifat ultima sa experienţă în antrenorat pe banca satelitului roş-albaştrilor, în Liga 3. Acolo unde fusese trimis de Gigi Becali după ce a părăsit conducerea staffului vicecampioanei României. Se întâmpla în vara lui 2020 după un mandat de aproape un an la FCSB.

Suporterii lui FC Argeş au aflat despre intenţiile şefilor clubului după o întâlnire care a avut loc luni seară între cele două părţi. Surse apropiate grupării din Trivale susţin că Vintilă mai trebuie doar să îşi pună semnătura pe angajamentul cu piteştenii. Pentru că toate detaliile colaborării au fost puse la punct.

El va debuta astfel luni seară, în chiar prima etapă din play-out, în faţa celor de la Universitatea Cluj.

Motivul refuzului lui Ionuţ Badea

Fostul secund al naţionalei a explicat de ce nu a putut da curs ofertei venite din partea clubului la care şi-a îmcheiat cariera de jucător.

Eu nu am cerut cum fac de obicei. E o ofertă destul de mică. Probabil banii nu mai sunt cei care au fost. Sunt vreo 29 de jucători noi. Au mai și plecat. Bugetul a fost destul de grav avariat. Nu prea știau pe ce se vor baza. Nici eu nu pot semna pe orice sumă, mai ales că nu am cerut, am zis salariul ultimului antrenor.

Și domnul primar a agreat această situație, dar nu am discutat cu el. E mult spus că nu ne-am înțeles, dar cam așa stau lucrurile acum. Din ce am înțeles, mi-au spus că au altă variantă. Practic, eu nu am refuzat, Nu am fost de acord cu oferta lor, a dezvăluite tehnicianul de 47 de ani la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe