Suporterii pot afla cum să ajungă pe Nou Camp de pe noul tricou al Barcelonei. Decizie spectaculoasă a catalanilor. FOTO

Robert Zanfir 27.06.2022, 21:58
Suporterii pot afla cum să ajungă pe Nou Camp de pe noul tricou al Barcelonei. Decizie spectaculoasă a catalanilor. FOTO

Barcelona și-a lansat noul echipament de deplasare, iar fanii sunt extaziați de curajul dovedit de oamenii din club. Noile tricouri vor avea culoarea aurie, iar harta orașului catalan este imprimată pe echipamentul de joc.

FC Barcelona este pregătită pentru un nou sezon revoluționar. Confruntați cu plecarea lui Messi, cu criza financiară fără precedent în ultima vreme, dar mai ales cu rezultatele dezastruoase din ultimul an, Joan Laporta și compania sunt deciși să ia măsuri dintre cele mai curajoase pentru a da un restart clubului.

Barcelona și-a lansat noul echipament de deplasare. Decizie spetaculoasă a catalanilor

Fosta echipă a lui Gică Hagi sau Gică Popescu face totul pentru a rămâne în prim-planul fotbalului mondial. După ce au prezentat cu ceva timp în urmă noul echipament de acasă, catalanii au lansat „la apă” și tricourile pentru deplasare.

Iar decizia oamenilor din club s-a dovedit una nu doar surprinzătoare, ci de-a dreptul curajoasă. Noile tricouri ale lui Gavri și compania arată spectaculos. Culoarea, aurie, nu este una întâmplătoare, ci amintește de Jocurile Olimpice de acum 30 de ani, din Barcelona. Kit-ul a fost prezentat sub sloganul „The Flame Lives On” („Flacăra continuă să existe”).

„Astăzi am lansat noul echipament secundar al Barça, inspirat de aurul olimpic al Jocurilor Barcelona 92. O vom purta intr-un sezon in care ne vom lupta din nou pentru toate titlurile!”, a notat Joan Laporta pe contul de twitter.

Harta orașului pe noile tricouri ale Barcelonei

Nu doar culoarea va fi inedită pe noul echipament de deplasare al Barcelonei. Tricourile vor fi imprimate cu harta orașului, de pe care nu vor lipsi principalele obiective turistice ale localității catalane.

Telenovela Lewandowki. Barcelona nu renunță la atacantul polonez al lui Bayern Munchen

Barcelona nu renunță nici la visul aducerii lui Robert Lewandowski pe Nou Camp. Polonezul și-a anunțat plecarea de la Bayern Munchen, dar nemții țin cu dinții de prețul atacantului.

Potrivit jurnaliștilor bavarezi, Bayern ar cere 50 de milioane de euro pentru eliberarea jucătorului, sumă considerată prea mare de Barcelona. Intrat în ultimul an de contract, Lewa este dorit pe Nou Camp, dar catalanii nu ar fi dispuși să dea mai mult de 40 de milioane de euro pentru un jucător care va deveni liber de contract.

Robert Lewandowski va împlini 34 de ani pe 21 august. Cota sa de piață e de 45.000.000 de euro, conform Transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe