Surpriză totală la Dinamo! Stă pe bancă Bonetti în primul meci al anului?

Marian Cărăvan 04.01.2021, 13:49
Surpriză totală la Dinamo! Stă pe bancă Bonetti în primul meci al anului?

Surpriză totală la Dinamo! Deși au început pregătirile sub comanda lui Jerry Gane, „câinii roșii” ar putea fi conduși de un alt antrenor în primul meci al anului. În Ștefan cel Mare sunt șanse mari să revină pe banca tehnică un fost antrenor al alb-roșilor, italianul Dario Bonetti.

Surpriză totală la Dinamo! Stă pe bancă Bonetti în primul meci al anului?

Dinamo și-a reluat duminică pregătirile, la baza de la Săftica, sub coordonarea lui Jerry Gane. Lucrurile s-ar putea să ia o întorsătură neașteptată în zilele următoare. În luna decembrie, fanii lui Dinamo anunțau că l-au convins pe Dario Bonetti să revină la gruparea din Ștefan cel Mare, în calitate de consultant pe probleme sportive. Sosirea italianului care a adus ultimele două trofee pentru Dinamo (Cupa și Supercupa României, în 2012) se pare că nu ar fi fost pe placul lui Jerry Gane. Acesta susține că Bonetti se va implica doar pe partea administrativă, nu și pe cea tehnică.

Totuși, suporterii l-ar fi convins pe Dario Bonetti să se implice și pe partea tehnică, iar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar din ianuarie. Stă pe bancă Dario Bonetti în primul meci al anului? Liga 1 se reia foarte repede, iar Dinamo va juca în primul meci al anului pe terenul celor de la Hermannstadt, miercuri, 13 ianuarie, de la ora 19:00. Deși Jerry Gane conduce acum antrenamentele echipei Dinamo, situația s-ar putea schimba în scurt timp. Mai ales că tehnicianul dă semne că ar vrea să părăsească echipa, nedorind să rămână în acest climat de instabilitate. În aceste condiții, Dinamo ar putea fi antrenată de Dario Bonetti, susține Fanatik.

Tehnicianul italian ar fi la al treilea mandat în Ștefan cel Mare, unde a mai antrenat în 2009 și în 2012.

Surpriza totala la Dinamo! Sta pe banca Bonetti in primul meci al anului?
Surpriza totala la Dinamo! Sta pe banca Bonetti in primul meci al anului?

Cum s-a comportat Dinamo în turul campionatului

Patru victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri reprezintă bilanțul lui Dinamo în prima parte a sezonului regular. Primul succes a venit abia în etapa a patra, 3-1 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, într-un meci disputat la 21 septembrie 2020.

1-1 cu Hermannstadt (acasă); 0-1 cu Chindia Târgoviște (deplasare); 1-1 cu FC Botoșani (a); 3-1 cu Gaz Metan Mediaș (d); 0-1 cu UTA (a); 2-3 cu FCSB (d); 0-1 cu Universitatea Craiova (a); 0-2 cu Sepsi (d); 1-1 cu Astra (a); 1-2 cu Viitorul (d); 3-0 cu FC Voluntari (a); 1-0 cu FC Argeș (d); 4-1 cu Politehnica Iași (a); 0-2 cu CFR Cluj (a); 1-1 cu Academica Clinceni (d).

La finalul turului, Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 16 puncte. „Câinii” vor continua în 2021 tot cu Jerry Gane pe banca tehnică. Dinamo a început sezonul cu Cosmin Contra în postul de antrenor principal.

În prima etapă a returului, Dinamo joacă pe terenul celor de la Hermannstadt.

Urmăriți Playsport.ro și pe