Tânărul român care este la un pas de senzație în Serie A. Cine este juniorul aflat pe lista lui Sassuolo

Moldoveanu Camelia 02.12.2021, 19:06
Tânărul român care este la un pas de senzație în Serie A. Cine este juniorul aflat pe lista lui Sassuolo

Sassuolo, echipa din Seria A, a pus ochii pe un tânăr jucător român. Fotbalistul urmează să efectueze săptămâna viitoare vizita medicală.

Un tânăr fotbalist român este la un pas să joace în Seria A

Potrivit bihon.ro, Alex Andrei Panc (16 ani), legitimat la LPS Bihorul Oradea, este în vizorul celor de la Sassuolo. Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale a României, evoluează și el pentru această echipă din Seria A.

Sursa citat relatează faptul că tânărul sportiv a fost invitat de către Sassuolo să efectueze un stagiu de practică. Alex Andrei Panc joacă în echipa antrenată de Gheorghe Ghiț pe postul de fundaș central.

Săptămâna viitoare, mai exact pe 6 decembrie, urmează să efectueze vizita medicală. Ulterior, dacă totul decurge conform planurilor, Panc o să intre în programul de pregătire al echipei U17.

Anamaria Prodan a făcut un gest disperat în încercarea de a sabota transferul lui Ianis Stoica la Arsenal

Oficialii lui Arsenal sunt încântați de evoluțiile tânărului Ianis Stoica și își doresc să bată palma cu FCSB cât mai repede, informație confirmată și de The Sun. Mai mult, din informațiile PlaySport.ro, fiul lui Pompiliu Stoica urmează să primească un salariu de 50.000 de lire sterline la echipa U23. Bineînțeles că suma poate crește în funcție de performanțele sportivului, ca de exemplu dacă marchează 10 goluri. Dacă ajunge la echipa mare, Ianis Stoica o să încaseze un salariu dublu, mai exact 100.000 de lire sterline.

Gigi Becali a confirmat informațiile PlaySport.ro, recunoscând faptul că are în acest moment o ofertă de 7.5 milioane de euro pentru Ianis Stoica. Însă, patronul FCSB își dorește 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer. Astfel, în funcție de cum vor decurge negocierile, cel mai probabil suma finală de transfer va fi undeva în jurul a 8.5 de lire sterline, echivalentul a circa 10 milioane de euro. În acest sens, o delegație a „tunarilor” va veni în România cel mai probabil la începutul lunii decembrie, fie la meciul roș-albaștrilor cu UTA Arad, fie, cel mai târziu, la cel cu Rapid.

Cu toate că Ianis Stoica a renunțat la serviciile impresarei Anamaria Prodan pentru a semna cu Giovanni Becali de la 1 decembrie 2021, încă soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut un gest cel puțin șocant. Impresara a pus mâna pe telefon, a sunat la Arsenal pe fix și s-a prezentat ca fiind agentul fotbalistului Ianis Stoica. Cu alte cuvinte, Anamaria Prodan face tot posibilul pentru a reuși să-l împiedice pe fiul lui Pompiliu Stoica să semneze cu echipa londoneză.

Urmăriți Playsport.ro și pe