Gigi Becali confirmă oferta lui Arsenal pentru Ianis Stoica, anunțată de Playsport: „Da, tată!” Cât oferă englezii și prețul cerut de patronul FCSB

Robert Zanfir / 25.11.2021, 21:10
Gigi Becali confirmă oferta lui Arsenal pentru Ianis Stoica, anunțată de Playsport: „Da, tată!” Cât oferă englezii și prețul cerut de patronul FCSB

Gigi Becali confirmă oferta lui Arsenal Londra pentru Ianis Stoica, anunțată de Playsport în exclusivitate. Patronul FCSB a dezvăluit și prețul oferit de englezi, dar și cât suma pe care speră să o primească pentru atacantul de 18 ani.

Ianis Stoica i-a luat fața lui Octavian Popescu și este gata să plece de la FCSB în poate cel mai puternic campionat al lumii. Tânărul de doar 18 ani a reușit un nou meci mare în victoria cu FC Botoșani, 3-1. A marcat și a pasat decisiv, deși a intrat abia în repriza a doua.

Gigi Becali confirmă oferta lui Arsenal pentru Ianis Stoica. Cât oferă englezii și prețul cerut de patronul FCSB

Playsport a anunțat în exclusivitate despre interesul lui Arsenal Londra pentru Ianis Stoica. „Tunarii” îl monitorizează de mai mult timp, iar Gigi Becali confirmă că ar fi primit și o primă ofertă oficială.

Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (ofertă – n.r.) pe Ianis Stoica. (De la Arsenal? – n.r.) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (dintr-un viitor transfer – n.r.)
Gigi Becali, pentru As.ro.

Ianis Stoica: Vreau să dau 10 goluri până în play-off

Ianis Stoica are un sezon de senzație la FCSB, deși nu este un titular al echipei lui Gigi Becali. Atacantul a declarat, după reușita cu Botoșani, că vrea să ajungă la 10 goluri până la intrarea în sezonul de play-off.

„Mă bucur că reuşesc să înscriu şi să mă afirm. Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off”, a spus jucătorul care va împlini 19 ani în luna decembrie.

Și Galatasaray și-a manifestat interesul în urmă cu câteva luni pentru fotbalistul crescut de FCSB. Acesta a reușit să îl impresioneze și pe fostul internațional Ilie Dumitrescu după prestația foarte bună din meciul cu FC Botoșani.

„Copilul ăsta, Ianis Stoica, are un fler extraordinar, apare foarte bine la finalizare. La golul de 2-1 a apărut foarte bine pe colțul scurt și a deviat în poartă”, a spus Ilie Dumitrescu.

Eu cred că voi lua mulţi bani, nu vreau să mai spun sume. El e nouăr. Toţi mi-au spus şi Meme, şi Edi. M-am bucurat că e nouar, de nouari duce lipsă lumea. Nu ştiu dacă e monitorizat de Arsenal, dar e bine. Poate peste un an, doi, pot să îl ia. Dar acum Ianis nu e de vânzare.

E puternic, are fizic, are forţă. E foarte inteligent. Dacă vorbeşti cu el, nu zici că are 18 ani…zici că are 23 de ani
Gigi Becali, la ProX.