Leo Messi și-a ales viitoarea echipă după o discuție în trei. Salariu fabulos pentru argentinian

Mihai Rosoiu 17.12.2020, 09:15
Leo Messi și-a ales viitoarea echipă după o discuție în trei. Salariu fabulos pentru argentinian

Viitorul lui Lionel Messi (33 ani) pare decis. Starul argentinian nu a confirmat încă variantă apărută în mass-media, dar varianta a fost anunțată de un nume cu greutate în fotbalul spaniol. Fostul președinte al Barcelonei, Joan Laporta a făcut publică destinația vedetei argentiniene. Leo Messi și-a ales viitoarea echipă după o discuție în trei și va avea un salariu fabulos.

Leo Messi și-a ales echipa pentru sezonul următor

Joan Laporta este unul dintre candidații la funcția de președinte al Barcelonei. După o pauză forțată, avocatul catalan revine în cursa pentru ocuparea fotoliului de lider al clubului. Una dintre promisiunile făcute de Laporta celor care urmează să-l voteze este păstrarea lui Messi în capitala Cataluniei.

Leo Messi și-a ales viitoarea echipă după o discuție cu Joan Laporta
Leo Messi și-a ales viitoarea echipă după o discuție cu Joan Laporta

Presa din Spania vuiește deja și anunță că argentinianul va continua să joace în tricoul blau-grana până la finalul carierei. Răspunsul lui Messi referitor la viitoarea sa destinație e strâns legat de rezultatele alegerilor pentru funcția de președinte al Barcelonei. În eventualitatea în care Joan Laporta câștigă, șansele ca „decarul” să continue pe Nou Camp sunt considerabile.

Laporta, prieten cu familia Messi

Pe ce se bazează avocatul atunci când spune că Messi ar continua în Spania dacă el va deveni președinte al „extratereștrilor”? Pe relația excelentă pe care o are cu familia starului. Mai exact, Laporta este bun prieten cu tatăl lui Lionel Messi. Se pare că la discuțiile pentru prelungirea contractului a participat și  Jorge Messi, acesta având un cuvânt greu de spus în decizia fotbalistului.

 „Ne vom folosi de toate armele pentru a-l convinge pe Messi să rămână. Va fi o ofertă bună din punct de vedere economic, dar nu vom putea atinge nivelul ofertelor de la alte cluburi!”, a spus Joan Laporta în presa iberică.

Barca luptă cu PSG și Manchester City

Lionel Messi a intrat în ultimele 6 luni de contract cu formația catalană, moment în care poate negocia cu orice altă echipă. Deja, pe lista de așteptare sunt cel puțin două forțe ale fotbalului european. Vorbim despre cele mai bogate cluburi ale momentului. PSG și Manchester City și-au anunțat dorința de a-și asigura serviciile argentinianului încă de anul trecut.

Leo Messi si-a ales viitoarea echipa
Leo Messi si-a ales viitoarea echipa

Acum, cele două mari forțe așteaptă să-l poată transfera gratis pe cel mai important jucător din întreaga istorie a Barcelonei. Numai că Leo Messi și-a ales viitoarea echipă după o discuție în trei. Joan Laporta spune că-i va oferi un salariu de 46 de milioane de euro pe sezon. O sumă fabuloasă dacă ținem cont de faptul că fotbalistul nu mai este la prima tinerețe.

Urmăriți Playsport.ro și pe