Tatuajul care-l va transforma pe Andrei Cordea în preferatul lui Gigi Becali. Ce și-a desenat pe corp atacantul lui FCSB

Bordei Radu 15.09.2022, 18:46
Tatuajul care-l va transforma pe Andrei Cordea în preferatul lui Gigi Becali. Ce și-a desenat pe corp atacantul lui FCSB

Andrei Cordea este unul din favoriții patronului de la FCSB. Acesta a intrat la sufletul lui Gigi Becali și nu doar pentru evoluțiile excelente din acest sezon. Ultima ispravă a fotbalistului sigur îl va încânta pe Gigi Becali.

Ce tatuaj și-a făcut Andrei Cordea. Mesajul care îl va impresiona chiar și pe Gigi Becali

Latifundiarul este cunoscut pentru faptul că este un om foarte religios. În plus, omul de afaceri apreciază această trăsătură și la cei apropiați de el. Nu de puține ori, Becali a luat decizii doar pentru că a ținut cont de acest aspect. Așa că este posibil să îi placă și mesajul pe care și l-a tatuat Andrei Cordea pe picior.

Atâta timp cât există cineva în Cer care să mă protejeze, nimeni de pe Pământ nu mă poată distruge, este mesajul motivațional pe care l-a etalat Cordea

Jucătorul este posibil să părăsească echipa pentru că este dorit în Arabia Saudită. Gigi Becali a solicitat 10 milioane de euro, în timp ce oferta primită se ridica la 3 milioane. Dar se pare că negocierile vor continua în perioada următoare și sutn șanse ca fotbalistul de bandă să plece.

Gigi Becali, „demonizat” de presa belgiană înainte de FCSB – Anderlecht

După ce a fost făcut praf de Alin Stoica în presa belgiană, Gigi Becali a fost portretizat, nu chiar în cel mai plăcut mod, și de jurnaliștii din această țară. De la derapajele rasiste și misogine, până la cariera politică ratată și modul în care s-a îmbogățit, niciun aspect important al vieții publice a patronului de la FCSB nu a scăpat de „lupa” jurnaliștilor belgieni.

Totuși, ei au comis și o eroare. Au scris despre Becali că ar avea un tablou cu „Cina cea de Taină” în care ar apărea în locul lui Iisus Hristos. Informația este falsă. Ei au făcut o confuzie cu tablourile pe care le are cu Sfântul Gheorghe și în care, într-adevăr, capul său este pus peste cel al Sfântului. În altă ordine de idei, jurnaliștii belgieni l-au comparat pe Gigi Becali chiar și cu Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

Proprietarul nebun al lui FCSB are acasă un tablou cu Cina cea de Taină, în care apare el în locul lui Iisus. Asta spune totul despre megalomania lui George «Gigi» Becali, proprietarul echipei românești FCSB, adversarul lui Anderlecht din această seară.

Nu este un personaj admirabil, ci unul rasist, xenofob și misogin. Șansele ca el să determine numele marcatorilor împotriva violeților din această seară sunt foarte mari, pentru că intervine foarte des în alcătuirea echipei de start pe care o patronează, pe care o numește drept jucăria sa.