Telefonul incredibil primit chiar înainte de divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Apelul dă naștere unui fenomen ciudat. Ce s-a transmis de la celălalt capăt al firului

Giosanu Catinca 17.09.2022, 10:51
Telefonul incredibil primit chiar înainte de divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Apelul dă naștere unui fenomen ciudat. Ce s-a transmis de la celălalt capăt al firului

Astrologul Sanda Ionescu a vorbit într-o emisiune televizată despre divorțul româncei Simona Halep. Ea a povestit că mai multe cupluri se confruntă cu probleme în căsnicie în această perioadă a anului. Înainte ca jucătoarea de tenis să semneze actele de divorț, ea a fost contactată de patru femei care i-au cerut sfatul în acest sens.

Cum se explică fenomenul

Sanda Ionescu spune că de vină pentru cele întâmplate ar fi impulsiva planetă Uranus, care aduce schimbări imprevizibile în relațiile de cuplu.

Dacă relațiile nu mai funcționează, cum este cazul Simonei Halep, nu trebuie să ne agățăm de le, să ne atașăm de ele, înseamnă că nu ne mai sunt folositoare, nu reușim să evoluăm prin relațiile respective.

Antrenorul chiar a sfătuit-o pe Simona să renunțe la căsnicie. Probabil, soțul impunea sau avea diferite gelozii și nu o lăsa să meargă mai departe.”, a declarat astrologul, în cadrul emisiunii prezentate de Cristi Brancu.

De ce a divorțat, de fapt, Simona Halep de Toni Iuruc

Sanda Ionescu a dezvăluit cum a fost sunată de patru femei care s-au plâns că bărbații lor le-au cerut divorțul. Apleurile au avut loc la o distanță mică de timp.

Astrologul și-a încurajat clientele să semneze actele de divorț, pentru că Uranus ne proiectează exact acolo unde trebuie să mergem, spune ea.

Uranus retrograd, de asemenea, ne duce pe calea cea bună. Sunt foarte multe persoane acum care o duc foarte bine, adică fac ceea ce trebuie și din punct de vedere relațional, și din punct de vedere profesional, dar persoanele care nu fac ceea ce trebuie și fac compromisuri, mai ales relaționale, compromisiuri financiare, de iubire, aceste relații nu mai durează foarte mult timp în momentul de față.

Atât Uranus, cât și Mercur sunt la dispoziția planetei Venus. Uranus este în taur retrogradare, iar Mercur este în Balanță retrogradare. Atât Balanța, cât și Taurul sunt stăpânite de planeta Venus.

Planeta Venus guvernează chiar partea financiară. Taurul, atașamente, partea financiară, compromisuri financiare. Balanța reprezintă relațiile, armonia, exteriorizarea iubirii. Dacă nu suntem armonioși, ne ducem în opozișie către Berbec cu agresivitate, cu impunere și atunci relațiile nu mai funcționează.”

”Unii își mută iubirea către profesie”

Toate acestea se aplică și în cazul Simonei Halep, a mai spus astrologul. Ceea ce era compromis, nu a mai funcționat.

Sandra a afirmat, de asemenea, că dubla campioană de Grand Slam știa în sinea sa că trebuia să se despartă de Toni Iuruc.

Simona știa că trebuie să se întâmple asta. Divorțul este plecare a doua din planul fizic al unei persoane dragi. Însă aceste despărțiri în cazul unor relații de iubire sunt cele mai transformatoare. Unii își mută iubirea către muncă, către profesie. Cam asta face Uranus. Nu ești primită acolo și te duci unde trebuie.”, a conchis astrologul.