Francesco Totti și superba Ilary Blasi divorțează după 17 ani! „S-a terminat!”

Andrei Alexandra 12.07.2022, 09:44

Fostul atacant Francesco Totti (45 de ani) și modelul Ilary Blasi (41 de ani) au decis să pună punct relației lor și să divorțeze!

Totti și Blasi sunt împreună din 2002, iar în 2005 s-au căsătorit. Cei doi au împreună trei copii: Cristian (16 ani), Chanel (15 ani) și Isabel (6 ani). Francesco Totti și Ilary Blasi au confirmat despărțirea, spre uimirea celor din Italia, scrie La Repubblica.

Totul ar fi început să se destrame la începutul acestui an. Legenda celor de la AS Roma, Francesco Totti, ar fi început o aventură cu altă femeie, Noemi Bocchi. Fostul atacant a negat acuzațiile, dar acum se vede rămas fără soția sa, Ilary Blasi.

Ilary Blasi a confirmat divorțul

Iată ce a declarat modelul prezentatoarea TV din Italia:

„După 20 de ani împreună și 3 copii superbi, căsnicia mea cu Francesco s-a terminat. Procesul de separare va rămâne privat și nu voi mai face alte declarații. Îi invit pe toți să evite speculațiile și, mai ales, să respecte confidențialitatea familiei mele”, a transmis Blasi, conform sursei citate.

La scurt timp după anunțul făcut de Ilary, a venit și mesajul lui Totti.

Ce spune Francesco Totti

Fostul atacant spune că o va ajuta în continuare pe Ilary Blasi să-i crească pe cei trei copii:

„Am încercat să depășesc criza căsniciei mele, dar astăzi înțeleg că alegerea despărțirii, deși dureroasă, nu poate fi evitată. Tot ce am spus și făcut în ultimele luni a fost spus și făcut pentru a ne proteja copiii, care vor fi întotdeauna prioritatea de top în viața mea.

Voi continua să fiu aproape de Ilary în creșterea celor trei copii minunați ai noștri, respectându-mi mereu soția. Am încredere în respectul maxim pentru intimitatea noastră, în special pentru liniștea copiilor noștri”, a declarat Totti.

Francesco Totti și-a petrecut întreaga carieră la AS Roma, club din orașul său natal. El s-a retras în 2017, după 24 de ani petrecuți în cadrul echipei de pe Stadio Olimpico.

Fostul atacant a înscris 307 goluri pentru AS Roma, în 784 de meciuri oficiale.

Urmăriți Playsport.ro și pe