Telenovela Wanda Nara și Mauro Icardi continuă. Împăcare incredibilă între cei doi | Galerie FOTO

Catinca Giosanu 01.01.2023, 14:56

Wanda Nara și Mauro Icardi ar putea forma din nou un cuplu după ce au „trecut” prin mai multe scandaluri publice. Cei doi au lăsat să se înțeleagă că se înțeleg din ce în ce mai bine.

Gestul fotbalistului care a atras atenția

Wanda Nara și Mauro Icardi au avut o relație presărată cu de toate. Cei doi s-au cunoscut la Sampdoria, în 2012, și s-au căsătorit după doar doi ani. Problemele au început să apară după ce fotbalistul i-a recunoscut femeii de afaceri ”lucruri greu de digerat”, după cum a spus chiar ea.

Wanda a semnat deja actele de divorț, dar jurnaliștii din străinătate apreciază că superba blondină ia în calcul să se împace cu Mauro Icardi.

În plus, fotbalistul i-a trimis inimioare celei care l-a făcut tată. Icardi a reacționat la o postare făcută de Wanda înaintea sfârșitului de an.

Urmează o dulce împăcare?

În aceste momente, agentul FIFA se află în Argentina. Gurile rele au speculat că impresara atacantului va rămâne acolo o perioadă lungă de timp acolo tocmai pentru a evita să se întâlnească cu el. Avocata Wandei Nara a demontat însă această idee.

Cea care se ocupă de procesul de divorț al Wandei Nara a spus că blondina se va întoarce în curând în Turcia pentru a se reuni cu controversatul fotbalist. Avocata a lăsat să se înțeleagă că cei doi s-ar putea împăca de dragul copiilor pe care îi au împreună și care au suferit enorm după ce sportivul a părăsit domiciliul conjugal.

Peste câteva zile, Wanda se va întoarce în Turcia pentru că începe școala copiilor.”, a subliniat avocata și prietena frumoasei Wanda Nara.

”Trebuie să mergem înainte, să căutăm mereu fericirea”

Agentul FIFA nu și-a dorit niciodată să ajungă la despărțire. Ea a spus într-un interviu că crede cu tărie în ideea de a îmbătrâni alături de bărbatul pe care l-a ales.

Am semnat documentele de divorț. Un prieten avocat se ocupă de tot. Sunt foarte determinată în legătură cu separarea, copiii sunt prioritatea mea.

Mă doare pentru că sunt o persoană care crede în dragoste pentru totdeauna. Cred în ideea de a îmbătrâni alături de bărbatul pe care l-am ales, însă uneori viața te surprinde și trebuie să mergem înainte, să căutăm mereu fericirea și să le arătăm copiilor că din ceea ce ți se întâmplă în viață, trebuie mereu să cauți fericirea.”, spunea Wanda, în urmă cu câteva săptămâni, potrivit jurnaliștilor de la Marca.

Urmăriți Playsport.ro și pe