Tigroaicele de la CSM București, aproape de a pierde în fața lui Gheorghe Tadici. Tensiuni pe final între cei doi antrenori

Moldoveanu Camelia / 01.05.2021, 17:10
Tigroaicele de la CSM București, aproape de a pierde în fața lui Gheorghe Tadici. Tensiuni pe final între cei doi antrenori

CSM București a fost la un pas să piardă meciul din etapa a 19-a a Ligii Florilor. Tigroaicele s-au chinuit 60 de minute pentru a obține victoria în fața HC Zalău. Gheorghe Tadici a aruncat cuvinte grele.

CSM București a obținut victoria în ultimele secunde

CSM București a avut o misiune extrem de dificilă contra HC Zalău. Echipa lui Adrian Vasile s-a chinuit 60 de minute în fața adversarelor. Cristina Neagu a înscris golul care le-a adus victoria abia cu 35 de secunde înainte de final.

Jucătoarele de bază ale CSM București au fost ținute în teren pe tot parcursul meciului. Asta arată clar faptul că echipa din Zalău le-a pus în dificultate pe fetele din fruntea Ligii Florilor. La pauză scorul era de 15 – 12 pentru echipa antrenată de Gheorghe Tadici.

HC Zalău s-a dovedit a fi o echipă extrem de puternică în meciul cu CSM București

HC Zalău meci Gheorghe Tadici
HC Zalău a pus mari probleme fetelor de la CSM București

Echipa din București a fost atacată cu putere de către Alexandra Severin, Elena Mitrache, Ana-Maria Mihart și Mouna Jezli. Jocul a fost atât de dur, încât arbitrii au făcut cinci eliminări de două minute în partea secundă.

Tigroaicele au fost evident depășite de multe ori de echipa din Zalău. Mai mult, s-a văzut clar faptul că echipa lui Adrian Vasile a fost dusă în spate doar de Cristina Neagu. Cele două echipe au mers cap la cap până în ultimele secunde ale meciului.

Gheorghe Tadici a aruncat cuvinte grele

Gheorghe Tadici, antrenorul echipei din Zalău, a răbufnit în etapa a 19-a din Liga Florilor. Acesta a fost extrem de nemulțumit de arbitrajul din meciul contra CSM București. Oficialii jocului au avut parte de critici dure venite din partea antrenorului.

„Telefoanele de la pauză vă încurcă”, a spus Gheorghe Tadici de mai multe ori în timpul părții secunde, potrivit prosport.ro.

Probabil răbufnirea din acest meci este și din cauza nemulțumirilor pe care și le-a exprimat în urmă cu câteva zile. Tadici crede că CSM București a lansat o modă a salariilor colosale.

Trebuie să facem o scrisoare deschisă către autorități, cele care se ocupă de banii publici. Ar trebui să se înțeleagă că din banul public al comunităților, unele dintre ele modeste, nu se poate face explozia de salarii. Să dai la jucătoare străine salarii de 10-12 mii de euro, e halucinant. Jucătoarele românce nu pot să aibă aceste sume. Nu e vorba de CSM București, ei doar au lansat această modă”, a declarat Tadici.

Cât câștigă Cristina Neagu pe lună

Neagu a răspuns răspicat și la întrebarea legată de salariul pe care-l are la CSM București. În presă s-a vehiculat suma de 17.500 de euro pe lună. Neagu a declarat că merită fiecare euro, banii fiind pe măsura meritelor ei.

Ştiu că există această discuţie, se vorbeşte despre salariul meu. M-a deranjat lucrul ăsta la început. A fost o chestiune destul de stresantă. Nu e neapărat treaba mea de unde-şi ia clubul banii. Eu am semnat pe un salariu, prin ceea ce fac pentru echipă merit fiecare euro din acel salariu. Asta e datoria mea. Să joc pentru echipă, nu să ştiu de unde vin banii. Toate echipele de handbal sunt sponsorizate din bani publici. Nu ştiu de ce se vorbeşte doar de salariul meu. Şi celelalte jucătoare sunt plătite din bani publici”, a spus Cristina Neagu în interviul pentru BRD.