Țintă principală pentru CFR Cluj în aceste zile. Conducerea din Gruia face totul pentru transfer

Gabriel Peneș / 11.02.2021, 13:10
Țintă principală pentru CFR Cluj în aceste zile. Conducerea din Gruia face totul pentru transfer

Un fost jucător al echipei campioane e țintă principală pentru CFR în aceste zile. Conducerea din Gruia face totul pentru transfer, chiar dacă fotbalistul încă se „lasă greu”. Cu 3 titluri la activ câștigate cu trupa clujeană, Giedrius Arlauskis (33 de ani) nu s-a adaptat în Arabia Saudită, acolo unde se transferase în vară. Acum, își caută o nouă echipă, dar cântărește între ofertele primite.

Țintă principală pentru CFR Cluj în această zile

Arlauskis e țintă principală pentru CFR în aceste zile. Portarul lituanian s-a transferat în vara trecută la Al Shabab, echipă din Arabia Saudită. „Iubirea” a fost scurtă, dar intensă. Arlauskis nu s-a adaptat la viața din țara arabă. Iar faptul că echipa a ales să-l pună pe liber, pentru a-i face loc unui alt străin, Ighalo, fost atacant la Manchester United, a fost pretextul perfect pentru despărțire. Se spune că portarul va avea de primit aproape 2 milioane de dolari pentru scurta perioadă petrecută la Al Shabab. Mai precis, pentru 9 apariții în poarta echipei saudite.

Însă, conform digisport.ro, la Al Shabab nici din punct de vedere financiar nu este grozav. Jucătorii au restanțe de două-trei luni, în timp ce restul angajaților ajung și până la șase luni de întârziere. Rămas fără echipă, goalkeeper-ul este dorit cu insistență de CFR Cluj, însă deocamdată nu i-a dat un răspuns campioanei en-titre. Se pare că Giedrius Arlauskis ar avea și alte oferte din străinătate și nu se grăbește să ia o decizie.

Țintă principală pentru CFR Cluj în aceste zile. Conducerea din Gruia face totul pentru transfer
Țintă principală pentru CFR Cluj în aceste zile. Conducerea din Gruia face totul pentru transferul lui Arlauskis. Cristi Bălgrădean, actualul titular al porții ardelenilor, pare a avea zilele numărate

Conducerea din Gruia face totul pentru transfer

E posibil (n.r. – transferul lui Arlauskis). Acum nu mai poţi să aduci decât jucători liberi de contract. E posibil să mai apară. Nu putem refuza jucători buni la echipă şi, dacă se va ivi ocazia, cu siguranţă vor mai apărea. E posibil cel puţin un transfer”, a spus Marius Bilaşco, directorul sportiv al ardelenilor, pentru looksport.ro, citat de digisport.ro.

Gruparea din Gruia și-a propus al patrulea titlu consecutiv, iar portarul lituanian ar putea reprezenta o garanție din acest punct de vedere. Mai ales că titularul actual, Cristi Bălgrădean, a comis deja cam multe greșeli în poartă. Arlauskis a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai CFR-ului la ultimele trei titluri cucerite. Lituanianul mai are în palmarea două trofee de campion în Liga 1, cu Unirea Urziceni și FCSB. 107 meciuri, dintre care 58 fără gol primit, a bifat Arlauskis în tricoul lui CFR Cluj. El a adunat și 23 de apariții pentru naționala Lituaniei. La ora actuală, cota de piată a portarului de 33 de ani este de 1,5 milioane de euro, conform transfermarkt.com.