Toată lumea îl cunoaște pe Luis Figo, dar nimeni nu știa cum arată fata lui! E cea mai mediatizată persoană din Spania în acest moment

Mihai Cheles 18.01.2021, 19:21
Toată lumea îl cunoaște pe Luis Figo, dar nimeni nu știa cum arată fata lui! E cea mai mediatizată persoană din Spania în acest moment

Fostul mare fotbalist portughez, Luis Figo, ar putea putea intra în familia regală a Spaniei. Cum este posibil? Una dintre fiicele fostului jucător de la Barcelona și Real Madrid, Daniela (21 de ani) a fost surprinsă în compania lui Beltran Lozano, un model din familia regală, rudă apropiată a Regelui Filip.

Relația dintre cei doi a ieșit la suprafață după publicarea unei fotografii la schi, unde cei doi părea foarte apropiați. S-au simțit foarte bine pe pârtiile de la Baqueira Beret, iar Lozano a ținut să împărtășească acest lucru și prietenilor de pe Instagram:

„Am găsit această fată la schi”, a fost mesajul lui Lozano, la fotografia în care apare alături de Daniela.

A fost momentul în care presa tabloidă din Spania a primit confirmarea zvonurilor. Așa că toată lumea stă cu ochii pe ei. Mai ales paparazzi.

 

Luis Figo este căsătorit cu un model suedez

Luis Figo s-a căsătorit cu modelul suedez Helen Svedin în 2001, pe vreme când acesta juca la Real Madrid. Împreună, cei doi au trei fete: Daniela (21 de ani), Martina (18 ani) și Stella (16 ani).

Fiica cea mare, Daniela, îi calcă pe urme mamei sale. Este studentă la medicină, la Universitatea Navara, dar în paralele este și model, după cum se poate observa foarte ușor din profilul de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniela Svedin Figo (@danielasfigo)

„Dacă aș avea și eu o nevastă precum are Figo….”

În urmă cu mulți ani, pe vremea când Luis Figo și brazilianul Ronaldo împărțeau vestiarul de la Real Madrid, au ieșit mici tensiuni între cei doi din cauza soției portughezului, Helen.

Exasperat de viața extrasportivă dezordonată a brazilianului, președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, l-a rugat pe fotbalist să rămână mai mult pe acasă. Să nu mai umble „hai-hui”. Fără speranțe, însă.

„Florentino Perez mă ruga să stau mai mult acasă, să nu mai ies aşa mult. I-am spus şi eu, dacă aş avea acasă o nevastă precum are Luis Figo, aş sta”,  a recunoscut brazilianul, într-un interviu, după mulți ani.

Se pare că gluma fost gustată de portughez, care s-a înfuriat când a auzit. Chiar dacă erau colegi și prieteni foarte buni, Figo nu și-a tolerat colegul și i-a cerut socoteală.

„Mi-aduc aminte. Chiar am avut o discuție în vestiar cu el, la acea vreme”, a povestit amuzat Figo, în urmă cu un an.

Urmăriți Playsport.ro și pe