Înțepături pentru Toni Petrea? Florinel Coman, elogii pentru Gică Hagi, după Farul – FCSB 0-4: „E cel mai bun antrenor pentru mine! El m-a motivat pentru acest meci!”

Autor: Gheorghiu Dan / 26.04.2022, 00:01
Înțepături pentru Toni Petrea? Florinel Coman, elogii pentru Gică Hagi, după Farul – FCSB 0-4: „E cel mai bun antrenor pentru mine! El m-a motivat pentru acest meci!”

Florinel Coman a reușit unul dintre cele mai bune meciuri din ultima perioadă. Mijlocașul FCSB a ținut să îi mulțumească lui Gică Hagi, despre care spune că este cel mai mare antrenor.

FCSB a făcut instrucție cu Farul Constanța, 4-0. Darius Olaru rămâne modest și spune că nu a fost vorba de vreo umilință. Nici Florin Tănase nu se bate cu pumnul în piept. A declarat că doar titlul de campion contează, nu cel de golgheter.

Florinel Coman, elogii pentru Gică Hagi

Florinel Coman nu a mai marcat de aproape un an și jumătate. Ultima dată înscria cu UTA, în decembrie 2020. Totuși, „Mbappe de România” a fost unul dintre remarcații victoriei cu Farul. A pasat decisiv la golul lui Darius Olaru, ca apoi să obțină penalty-ul din care Florin Tănase a reușit hat-trick-ul.

Coman îi mulțumește lui Hagi, despre care spune că este cel mai mare antrenor din România. „Am făcut un meci bun, ne-am făcut temele. Ne-am implementat jocul, e un meci reușit, din toate punctele de vedere. N-am niciun gol în carieră din penalty, nu conta, chiar dacă dădeam gol din penalty.

Am citit o declarație a domnului Hagi care mi-a schimbat creierul. Este cel mai mare antrenor din punctul meu de vedere, știe cum să vorbească cu un jucător, știe cum să îl gestioneze. Înseamnă foarte mult pentru mine ce a spus dânsul.

El m-a făcut să am meciul acesta în această seară. Dânsul nu are nicio treabă cu mine, are clubul dânsului. Din toate declarațiile, aceasta m-a pus pe picioare”, a spus Florinel Coman la finalul partidei.

Coman l-a îmbrățișat pe Hagi

Florinel Coman a oferit una dintre imaginile serii. Înaintea partidei, mijlocașul a mers la banca oaspeților și l-a îmbrățișat pe Gică Hagi.

Coman a jucat pentru Viitorul (actuala Farul – n.r.) între 2014 și 2017. Gigi Becali l-a cumpărat în schimbul a 3 milioane de euro.

Florinel Coman l-a îmbrățișat pe Gică Hagi înaintea partidei dintre Farul și FCSB // FOTO: Captură Digi Sport

Coman a intrat bine în joc, a avut o primă repriză bună, în repriza a doua s-a cam sufocat, mi-a și spus, era normal. I-am dat libertate și cred că a făcut-o bine pe toate pozițiile din atac. Tănase e primul (n.r.- executant de penalty-uri), al doilea în funcție de ce jucători sunt pe teren.
Toni Petrea

Farul – FCSB 0-4. ECHIPELE DE START:

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie (cpt.), Mladen, De Nooijer – Radaslavescu, Artean, Grameni – G. Iancu, Moldoveanu, Pitu
REZERVE: Brănescu, Boboc, Dănuleasă, Borza, Martinovic, Purece, Ciobanu, Omoh, Sali
ABSENȚI: Ad. Petre (suspendat), Jefte (accidentat)
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase (cpt.) – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
REZERVE: Vlad, Perianu, Oaidă, Edjouma, Dumiter, I. Stoica, V. Gheorghe, Musi, Mamut
ABSENȚI: Panțâru, C. Achim, Vinicius (accidentați)
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu)
Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Mircea Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marica (Bistriţa)