Toni Petrea, dezvăluiri din cantonamentul FCSB: „Credeam că am făcut o greșeală!” Ce veste proastă i-au dat jucătorii

Robert Zanfir / 13.01.2022, 18:03
Toni Petrea, dezvăluiri din cantonamentul FCSB: „Credeam că am făcut o greșeală!” Ce veste proastă i-au dat jucătorii

Toni Petrea a vorbit din cantonamentul FCSB. Antrenorul se felicită că a rămas în țară pentru pregătirea de iarnă. Totuși, tehnicianul a primit și o veste proastă. Jucătorii nu au respectat programul.

FCSB nu a plecat din România, pentru pregătirea de iarnă. Echipa lui Gigi Becali a preferat cantonamentul din baza de la Berceni. Toni Petrea a dezvăluit că se gândea, la un moment dat, dacă nu a fost o eroare de strategie că nu a ales un stagiu în Turcia sau Spania.

Toni Petrea, dezvăluiri din cantonamentul FCSB: „Credeam că am făcut o greșeală!”

Toni Petrea a vorbit pentru prima dată din cantonamentul echipei. FCSB se pregătește la baza din Berceni. Roș-albaștrii vor relua campionatul de la 10 puncte distanță de liderul CFR Cluj.

„Anul trecut cred că am fost singura echipă din Liga 1 care a plecat într-un cantonament în străinătate. Acum suntem una dintre puţinele care au rămas acasă. Pot să spun că e un oarecare avantaj că ne pregătim în continuare în condiţiile vremii de aici.

Dar cred că şi celelalte echipe care sunt în Antalya, când vor reveni, vor avea timp de adaptare la condiţiile din ţara noastră. Nu e aşa mare diferenţă. Vom vedea ce va fi.

Sincer mă gândeam înainte de această perioadă că poate am făcut o greşeală că nu am plecat într-un cantonament în străinătate. Dar uitându-mă acum la ce s-a întâmplat în Antalya cel puţin, cu vreme nefavorabilă, cu furtuni, cu ploi, cred că am fost foarte inspiraţi că am rămas acasă”, a declarat Toni Petrea din cantonamentul FCSB.

Toni Petrea, veste proastă din partea jucătorilor

Antrenorul FCSB a dezvăluit că jucătorii nu au respectat ad litteram programul cerut în timpul vancaței. Mai mult, câțiva dintre aceștia au venit cu kilograme în plus.

Cred că în perioada de vacanţă unii dintre jucători nu au făcut prea multe lucruri din ceea ce le-am dat. Perioada de vacanţă, după o perioadă lungă de meciuri şi antrenamente… au venit nu foarte bine pregătiţi, pot să pun.

(n.r. Cu greutatea cum stau?) N-am avut probleme majore, cred că 2-3 jucători au venit cu un kilogram în plus, dar nu am avut probleme. Încercăm să ne menţinem la nivelul ăsta şi în cantonament.

E foarte importantă greutatea jucătorilor, un kilogram sau două în plus contează în exprimarea lui pe teren”, a spus Toni Petrea, la prima conferință de presă din acest an.

Alexandru Maxim (2007), Matei Tănasă (2005) și Andrei Tănasă (2002) sunt noutățile din cantonamentul FCSB din această iarnă. Mai mult, în cantonament este și Ionuț Panțîru.

Fundașul stânga este în refacere după accidentarea suferită în primăvară și ar putea sta pe tușă încă două-trei luni.

FCSB – CFR Cluj este primul meci al echipei lui Toni Petrea, la reluarea sezonului. Partida este programată pe 23 ianuarie, de la 20:00