Toni Petrea, surprins după demonstrația de forță a FCSB cu Farul: „Nu mă gândeam decât la asta!” Ce așteaptă de la finalul de sezon

Robert Zanfir / 25.04.2022, 23:38
Toni Petrea, surprins după demonstrația de forță a FCSB cu Farul: „Nu mă gândeam decât la asta!” Ce așteaptă de la finalul de sezon

Toni Petrea a recunoscut că a fost surprins de evoluția scorului cu Farul Constanța. Florin Tănase și compania au câștigat cu 4-0 și au revenit la doi pași de liderul CFR Cluj.

Florin Tănase a făcut spectacol pe teren. A marcat de trei ori, ultima dată din pasa adversarului Mihai Aioani. La declarații, căpitanul FCSB și-a păstrat cumpătul și modestia: „Nu contează titlul de golgheter, ci de campion”. Surpriza cu adevărat plăcută din lotul FCSB în acest sezon este Darius Olaru. Mijlocașul continuă forma de zile mari din ultimul timp.

FCSB l-a surprins și pe Toni Petrea. Cum a reacționat antrenorul după victoria cu Farul

Toni Petrea este pe cai mari după victoria cu CFR Cluj, din etapa trecută. FCSB este mai aproape decât oricând de titlu, iar antrenorul se declară încântat de cum arată echipa lui.

„O victorie importantă, rămânem în cursa pentru titlu. Un joc pe care l-am controlat, mai ales în prima parte. În repriza a doua am mai redus motoarele. Scorul, un pic surprinzător pentru mine, nu mă gândeam decât la cele trei puncte și nu pot decât să fiu fericit.

Coman a intrat bine în joc, a avut o primă repriză bună, în repriza a doua s-a cam sufocat, mi-a și spus, era normal. I-am dat libertate și cred că a făcut-o bine pe toate pozițiile din atac. Tănase e primul (n.r.- executant de penalty-uri), al doilea în funcție de ce jucători sunt pe teren.

Ținând cont că ultimele două play-off-uri le-am pierdut cum le-am pierdut, cred că s-a acumulat experiență, se poate vorbi de o maturitate în joc. Și adversarele câștigă și mă bucur că jucătorii se exprimă destul de bine în ciuda presiunii. Lupta e foarte strânsă”, a declarat Toni Petrea.

Cred și sper că se va juca totul pe teren. Nu vreau să mă duc cu gândul la alte lucruri. Pentru publicul neutru cred că este un spectacol binevenit,
Toni Petrea

Farul – FCSB 0-4. ECHIPELE DE START:

FARUL: Aioani – Dussaut, Larie (cpt.), Mladen, De Nooijer – Radaslavescu, Artean, Grameni – G. Iancu, Moldoveanu, Pitu
REZERVE: Brănescu, Boboc, Dănuleasă, Borza, Martinovic, Purece, Ciobanu, Omoh, Sali
ABSENȚI: Ad. Petre (suspendat), Jefte (accidentat)
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase (cpt.) – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
REZERVE: Vlad, Perianu, Oaidă, Edjouma, Dumiter, I. Stoica, V. Gheorghe, Musi, Mamut
ABSENȚI: Panțâru, C. Achim, Vinicius (accidentați)
ANTRENOR: Toni Petrea

Stadion: Complex Sportiv Academia Gheorghe Hagi (Ovidiu)
Arbitri: Marcel Bîrsan (Bucureşti), Mircea Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marica (Bistriţa)