Totul pentru titlu. Mihai Stoica anunță ce e de făcut pentru ca FCSB să ajungă să joace cu trofeul pe masă

Bordei Radu 23.04.2022, 07:32
Totul pentru titlu. Mihai Stoica anunță ce e de făcut pentru ca FCSB să ajungă să joace cu trofeul pe masă

Mihai Stoica știe ce are de făcut FCSB, ca să poată câștiga titlul. În ciuda victoriei din Gruia, managerul vicecampionilor știe că tot echipa lui Dan Petrescu păstrează prima șansă. Oficialul echipei din Berceni a analizat pașii care trebuie făcuți pentru titlu.

Mihai Stoica a făcut calculele. Care este singura șansă pentru FCSB să detroneze campioana și pe Dan Petrescu

FCSB a reușit o victorie importantă, în Gruia, dar chiar și așa Mihai Stoica este realist. Acesta nu crede că echipa lui Dan Petrescu va mai ceda un punct până la confruntarea directă, din ultima etapă.

Noi avem doar o singură șansă, să câștigăm toate cele 4 meciuri, până la cel direct. Dacă nu facem asta, iar la Craiova este foarte greu, atunci titlul este pierdut. Nu vom juca cu titlul pe masă, pentru că CFR a arătat în trecut că nu va mai ceda. Trebuie să menținem aceeași distanță și atunci cred că vor crește șansele noastre.

CFR-ul are meci greu la Voluntari, poate fac cei din Ilfov un meci bun. Am merge cu un moral ridicat la Ovidiu. Orice este posibil, a mai declarat managerul, la Orange Sport

Se joacă finala campionatului pe Ghencea? Mesajul dur transmis de galeria Stelei

Dacă se va ajunge la un meci decisiv, în ultima etapă, Mihai Stoica ar vrea ca meciul să se desfășoare pe Ghencea. Asta este și dorința fanilor FCSB, dar nu și a susținătorilor Stelei. În exclusivitate pentru PlaySport.ro, gruparea AS47 a suporterilor din Ghencea a oferit o primă reacție. Și, în ciuda anunțului optimist făcut de Mihai Stoica, fanii Stelei spun că FCSB nu va putea evolua pe stadionul lor:

Mai crede cineva că acest club al infractorilor va fi primit pe Stadionul Steaua?

La ultimul meci al naționalei, jucătorii FCSB au fost huiduiți. Iar suporterii lor au cerut escorta jandarmeriei şi au plecat repede în minutul 80. Nici cei de la Dinamo nu veneau în Ghencea cu atâția jandarmi după ei şi cu atâta frică. Aceştia sunt oamenii care visează să joace acasă pe Stadionul Steaua?

Mereu e aceeaşi campanie plătită în presă ce are doar rolul de a întreține furtul de indentitate. Da, majoritatea articolelor sunt plătite, pentru că, altfel, în nicio societate normală nu ar mai exista astfel de oameni.

Un meci se poate pierde foarte uşor din cauza fanilor. Ar trebui să fie conştienți de acest lucru. Apoi, să se uite la frica de la meciurile naționalei şi pot reveni cu picioarele pe pământ”, au transmis suporterii Stelei din gruparea AS47, pentru PlaySport.ro.