Fanii Stelei îl desființează pe Mihai Stoica și îl avertizează asupra pericolului mutării celor de la FCSB în Ghencea: „Clubul infractorilor are interzis în Ghencea”

Gheorghiu Dan 22.04.2022, 16:37
Fanii Stelei îl desființează pe Mihai Stoica și îl avertizează asupra pericolului mutării celor de la FCSB în Ghencea: „Clubul infractorilor are interzis în Ghencea”

Fanii Stelei reacționează după ce Mihai Stoica a anunțat că FCSB are șanse mari să joace derby-ul cu CFR Cluj în Ghencea și îl desființează pe managerul general al echipei din Liga 1. În ciuda anunțului optimist făcut de MM Stoica, suporterii din gruparea AS47, susținătoare a Stelei, spun că FCSB nu are nicio șansă să fie primită pe arena lor.

Se încinge lupta dintre CSA Steaua și FCSB! Echipa lui Gigi Becali, interzisă din nou în Ghencea? Fanii Stelei îl desființează pe Mihai Stoica după ultimul anunț

Mihai Stoica a anunțat, joi seară, în direct la TV, că FCSB va începe demersul oficial pentru ca meciul cu CFR Cluj să se poată juca în Ghencea și a lăsat de înțeles că sunt șanse foarte mari ca totul să decurgă conform planului, însă reacția sa nu a fost primită cu prea multă căldură de fanii Stelei, care l-au desființat pe managerul echipei lui Gigi Becali.

În exclusivitate pentru PlaySport.ro, gruparea AS47 a suporterilor din Ghencea a oferit o primă reacție. Și, în ciuda anunțului optimist făcut de Mihai Stoica, fanii Stelei spun că FCSB nu va putea evolua pe stadionul lor:

Mai crede cineva că acest club al infractorilor va fi primit pe Stadionul Steaua?

La ultimul meci al naționalei, jucătorii FCSB au fost huiduiți. Iar suporterii lor au cerut escorta jandarmeriei şi au plecat repede în minutul 80. Nici cei de la Dinamo nu veneau în Ghencea cu atâția jandarmi după ei şi cu atâta frică. Aceştia sunt oamenii care visează să joace acasă pe Stadionul Steaua?

Mereu e aceeaşi campanie plătită în presă ce are doar rolul de a întreține furtul de indentitate. Da, majoritatea articolelor sunt plătite, pentru că, altfel, în nicio societate normală nu ar mai exista astfel de oameni.

Un meci se poate pierde foarte uşor din cauza fanilor. Ar trebui să fie conştienți de acest lucru. Apoi, să se uite la frica de la meciurile naționalei şi pot reveni cu picioarele pe pământ”, au transmis suporterii Stelei din gruparea AS47, pentru PlaySport.ro.

VIDEO. Incidente la România – Grecia. Peluza Sud Steaua și Jandarmeria s-au bătut pe scările de pe arena din Ghencea.

Atac dur înspre FCSB. „Acesta e clubul care a prejudiciat statul român”

În continuare, fanii Stelei au comentat și cel mai aprins subiect. Oficialii celor de la FCSB au spus în repetate rânduri că atât echipa lor, cât și orice altă formație are dreptul să evolueze în Ghencea, dacă va închiria arena conform reglementărilor oficiale. Motivul? Stadionul este făcut din bani publici și, din punct de vedere legal, nu ar trebui să fie destinat în exclusivitate unui singur club.

Pe seama acestui subiect, fanii grupării AS47 au declarat:

Cât despre „ziariştii” care îşi fac probleme cu privire la moralitate, bani publici şi o lume normală, le amintim că fac lobby pentru clubul ce a prejudiciat statul român şi care trebuie să plătească pentru aceasta. Aceiași oameni rău platnici sunt prezentați ca modele în societate. Corect ar fi să treceți la orice declarație a acestora şi ceea ce „au realizat” ei pentru societate, la fel cum scrieți mereu „reamintim că Steaua nu are drept de promovare”.

De doi ani de zile, FCSB joacă pe Stadionul Steaua. De cinci ani, se închide Steaua. De opt ani, FCSB se va numi Steaua. De 24 de ani, UEFA nu lasă echipele departamentale să joace, iar legea, în România, interzice finanțarea publică. Realitatea e total diferită, reveniți cu picioarele pe pământ”, au mai transmis suporterii echipei din Ghencea.

În ciuda declarațiilor făcute de fanii din Ghencea, se pare că inclusiv Federația ține cu FCSB în lupta cu Armata. Prin vocea lui Mihai Stoichiță, FRF a transmis: “E păcat să nu folosești stadionul. Ar fi plin! Îți dai seama FCSB – CFR Cluj, în Ghencea?”.