Trădare pe axa FCSB-Steaua? Preferatul lui Gigi Becali ar putea schimba tabăra. “Oricine și-ar dori un jucător ca el”

Ștefănescu Dragoș / 19.07.2021, 15:04
Trădare pe axa FCSB-Steaua? Preferatul lui Gigi Becali ar putea schimba tabăra. “Oricine și-ar dori un jucător ca el”

Sezonul trecut CSA Steaua a reușit să promoveze în Liga a 2-a. Clubul armatei a obținut astfel accederea în al doilea eșalon fotbalistic după 4 ani petrecuți în ligile inferioare. Promovarea în Liga a 2-a nu a reprezentat pentru CSA Steaua decât un prim pas în renașterea clubului. În ciuda faptului că nu au drept de promovare în Liga 1, steliștii au planuri mari pentru sezonul următor. Echipa din Ghencea a încercat câteva transferuri spectaculoase. Trădare pe axa FCSB-Steaua? Preferatul lui Gigi Becali ar putea schimba tabăra. “Oricine și-ar dori un jucător ca el”

Trădare pe axa FCSB-Steaua? Preferatul lui Gigi Becali ar putea schimba tabăra. “Oricine și-ar dori un jucător ca el”

După sărbătorirea promovării în Liga a 2-a și inaugurarea noii arene din Ghencea suporterii clubului CSA Steaua au și motive de îngrijorare. Clubul nu a întreprins niciun demers pentru a-și schimba structura juridică. Clubul militar nu respectă prin structura sa regulamentul FRF și nici Legea Sportului. Astfel, indiferent dacă se va clasa pe unul dintre primele două locuri ale Ligii a 2-a, CSA Steaua nu va avea drept de promovare în prima ligă. Pentru a avea drept de promovare în Liga 1 orice club trebuie să activeze ca socitate privată. CSA Steaua activează în acest moment ca secție a Clubului Sportiv al Armatei. Acesta face parte și este finanțat de Ministerul Apărării Naționale, adică de statul român.

Posibilă trădare pe axa FCSB-Steaua

Conducerea clubului CSA Steaua ia foarte în serios participarea de sezonul viitor în Liga a 2-a. În acest sens conducerea stelistă a încercat câteva transferuri importante. Unul dintre jucătorii doriți de antrenorul Stelei, Daniel Oprița este mijlocașul de bandă Adi Popa (32 de ani).

Popa a câștigat împreună cu FCSB 3 titluri de campion, 2 Cupe și o Supercupă a României și 2 Cupe ale Ligii în cei 6 ani petrecuți la clubul lui Gigi Becali.  Fostul jucător al FCSB-ului a evoluat sezonul trecut în Liga 1 pentru echipa Academica Clinceni. Contractul jucătorului a expirat pe 30 iunie iar gruparea din Clinceni nu i-a prelungit contractul nevând posibilitatea să-i satisfacă pretențiile salariale. Rămas liber de contract, Adi Popa a deschis tratative cu mai multe echipe din România. Însă jucătorul își dorește mult un transfer la o echipă din străinătate.

Dorit cu insistență de antrenorul Daniel Oprița, zvonurile transferului lui Adi Popa la Steaua dădeau ca și făcută mutarea. Însă jucătorul a vrut să aducă lămuriri cu privire la un eventual transfer al său la clubul din Ghencea. Popa a negat în declarațiile date că ar fi existat negocieri cu CSA Steaua.

„Eu locuiesc lângă stadion şi cum am terminat contractul cu Academica, am mers ieri (n.r. miercuri, 30 iunie) să fac o mișcare acolo. Și azi am mers să fac un antrenament și cu ei. Nu există nicio negociere, nicio tatonare.

Trebuie să spunem adevărul. Orice jucător se simte mândru când este apreciat într-un loc. Le mulțumesc, dar nu s-a pus problema, nu a existat nicio negociere. Chiar am vorbit cu Daniel Oprița astăzi, l-am rugat să pot să fac și eu, cât îmi permite, fără a-l deranja la antrenament. Să-mi rezolv și eu problemele, iar apoi să văd pe unde o apuc. Atât, nimic mai mult”, declara  Adi Popa.

Iulian Miu confirmă interesul Stelei pentru Adi Popa

Iulian Miu, membru în staff-ul tehnic al CSA Steaua l-a contrazis pe Adi Popa, recunoscând că nou promovata din Liga a 2-a l-a dorit pe mijlocaș, cu care au fost purtate și discuții.

”Din câte ştiu eu, au fost discuţii dar nu ştiu ce finalitate au avut. Cred că îţi doreşti întotdeauna un fotbalist precum Adi Popa, nu poţi să-l refuzi”, a declarat Iulian Miu la Look Sport.