Tragedia din familia lui Gigi Becali: „A murit îngropând copii”. Cum a pierit sora patronului de la FCSB la doar 44 de ani

Giosanu Catinca / 21.09.2021, 10:24
Tragedia din familia lui Gigi Becali: „A murit îngropând copii”. Cum a pierit sora patronului de la FCSB la doar 44 de ani

Patronul Gigi Becali este foarte vocal atunci când vine vorba de fotbal. Totuși, în momentul în care este adusă în discuție familia sa, latifundiarul are un comportament cu totul diferit. Este extrem de discret și nu își spală niciodată rufele în public.

Una dintre surorile lui Becali a decedat fulgerător, fiind răpusă de un virus extrem de periculos. Experiența a fost cu adevărat una traumatizantă pentru finanțatorul celor de la FCSB, dar acesta a ținut ascunsă vreme îndelungată drama prin care a trecut.

Drama teribilă pe care Gigi Becali a ținut-o ascunsă!

Patronul echipei de fotbal FCSB şi-ar fi descoperit calea spre credinţă în urma unei mari pierderi din familie. Se întâmpla în anii 1990, perioadă în care sora lui mai mare a murit la doar 44 de ani, din cauza unei infecții pulmonare foarte puternice.

După moartea femeii, omul de afaceri și-a îndreptat atenția mai tare către divinitate. Totodată, puțini știu faptul Doina Becali a fost inițioatarea unui proiect umanitar fără precedent pentru țara noastră. Femeia a construit un cimitir pentru bebelușii decedați la naștere.

Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine. Noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi, și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție.”, a precizat Giovanni Becali într-un interviu mai vechi, conform prosport.ro.

Cum a murit sora lui Gigi Becali

Cele două surori ale latifundiarului, Dorina și Domnica, au cumpărat un teren în anii 1990 în Pipera, teren pe care l-au transformat într-un cimitir pentru micuții care au murit înainte de a fi botezați. Cimitirul primise numele de „Grădinița Îngerilor”.

Dorina a luat această decizie în urma unui moment care a marcat-o pe viață. Era internată într-un spital din Capitală și a văzut un câine care avea în gură un picior de bebeluș care provenea de la un avorton aruncat la coșul de gunoi.

Din nefericire, sfârșitul tragic al Dorinei a avut legătură chiar cu visul ei. Umblând prin morgi și spitale, ea a contractat un virus care a răpus-o fulgerător. Tocmai de aceea șochează declarațiile pe care le-a făcut Becali în ceea ce privește Covid-19, finanțatorul FCSB afirmând în repetate rânduri că nu crede în existența lui. În urma traumei care l-a afectat profund, Gigi Becali s-a apropiat de Dumnezeu, el fiind până atunci cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc și unul dintre ”băieții de oraș” de dinainte de căderea comunismului.

Potrivit apropiaților, latifundiarul a suferit un adevărat șoc la dispariția femeii și nu a mai fost niciodată cel de dinainte.