Transfer de impact la FCSB! Becali ia o avere pe Cordea, care poate ajunge într-unul din top 5 campionate

Dragos Stefanescu 29.11.2022, 13:50
Transfer de impact la FCSB! Becali ia o avere pe Cordea, care poate ajunge într-unul din top 5 campionate

Gigi Becali este dispus să renunțe la mai mulți jucători în următoarea perioadă. Unul dintre fotbaliștii care ar putea pleca de la FCSB este Andrei Cordea. După oferta din America, Becali a primit o nouă propunere pentru mijlocașul de 23 de ani. Un club din Bundesliga este interesat de Cordea și a făcut deja o ofertă concretă.

Andrei Cordea este dorit de un club din Bundesliga. Nemții au făcut deja prima ofertă

FCSB a fost extrem de activă pe piața transferurilor din această vară. În ciuda numeroaselor achiziții, formația roș-albastră a avut un parcurs dezamăgitor. FCSB se află pe locul 6 în Superliga, având doar 26 de puncte acumulate.

În ciuda faptului că are ambiții mari cu FCSB, Gigi Becali este dispus să renunțe la mai mulți jucători importanți în următoarea perioadă. Unul dintre aceștia este Andrei Cordea (23 de ani). FCSB a primit deja o ofertă pentru mijlocașul central din partea unui club din America. Însă aceasta nu este singura prounere primită de Gigi Becali pentru Cordea.

Potrivit Fanatik.ro, Augsburg a trimis o ofertă concretă pentru Andrei Cordea. Mai exact, clubul din Bundesliga este dispus să ofere 3 milioane de euro, cu tot cu bonusuri. Oferta nu este însă pe placul lui Becali care în urmă cu câteva zile a anunțat că vrea 5 milioane de euro pentru Cordea.

Să vedem ce va fi cu Andrei Cordea. Am dat o hârtie. Am cerut 5 milioane pe el! Nu știu numele echipei din America”, a declarat Gigi Becali.

Totuși, finanțatorul FCSB a fost atenționat că vânzarea unui jucător în Bundesliga este o oportunitate care nu trebuie ratată. Rămâne de văzut cum vor decurge discuțiile pentru un eventual transfer al lui Cordea în următoarea perioadă.

Gigi Becali glumește pe seama eventualelor plecări de la FCSB. ”Joc eu mijlocaș central!”

Alți doi jucători care ar putea pleca de la FCSB în această iarnă sunt Malcom Edjouma și Adrian Șut. Vorbind despre aceste posibile plecări, Gigi Becali a subliniat că echipa are nevoie de bani, astfel că este gata să renunțe la orice jucător pentru suma corectă. În glumă, latifundiarul a explicat că va juca chiar el ca mijlocaș central la FCSB dacă va fi nevoie.

Pentru Cordea am transmis prețul, n-am mai vorbit apoi. Pentru Șut am transmis prețul, dar n-am mai vorbit. Pe Malcom vor să dea doar un milion, eu nu-l dau pentru atât. Din Ungaria vrea să-l ia cineva pe Edjouma, habar n-am cine, MOL Vidi parcă, da.

Ce fac dacă-i dau pe amândoi mijlocașii centrali? Bă, iau banii și joc eu mijlocaș central! V-am spus de o mie de ori că, dacă nu sunt bani, nu poți face fotbal. Nu vedeți unde au ajuns Dinamo, Rapid, CFR Cluj, Galați? Faliment, insolvență, toți”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe