Transfer de marcă reușit de CFR Cluj. Neluțu Varga îi mai face o poftă lui Dan Petrescu

Octavian Vasilescu / 23.07.2022, 17:00
Transfer de marcă reușit de CFR Cluj. Neluțu Varga îi mai face o poftă lui Dan Petrescu

Ronaldo Deaconu (25 de ani) s-a înțeles cu CFR Cluj și urmează să semneze cu campioana României. Mijlocașul revine în campionatul intern după experiența groaznică din China.

Deaconu a stat patru luni în China, la Shaanxi Chang’an Athletic, de unde a plecat pentru că nu era plătit. Acum, Ronaldo va ajunge în Gruia.

Ronaldo Deaconu vine la CFR Cluj

Ronaldo Deaconu a rămas liber de contract la începutul lunii iulie, iar GSP.ro scrie că acesta a bătut palma cu CFR Cluj. Mijlocașul ar urma să semneze un contract valabil pe următorii doi ani. Acesta va încasa la Cluj-Napoca circa 10.000 de euro pe lună.

Deaconu ar urma să înceapă de luni antrenamentele sub comanda lui Dan Petrescu (54 de ani). El nu va face deplasarea în Andorra, pentru returul cu Inter Club d’Escaldes, din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. Ardelenii au câștigat fără emoții meciul tur, scor 3-0, în Gruia.

Ronaldo Deaconu a înscris trei goluri și a livrat o pasă decisivă la Shaanxi Chang’an Athletic, în șase jocuri oficiale. El a rupt contractul după ce nu a primit niciun euro în China. În sezonul precedent, Ronaldo a jucat la Gaz Metan Mediaș. El a renunțat la 110.000 de euro din restanțe pentru a pleca gratis de la Mediaș, dar nici în China nu a dus-o mai bine.

Detalii despre starea lui Neluțu Varga

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, se simte din ce în ce mai bine. Acesta ar fi suferit un AVC în urmă cu câteva zile, dar cum se află în afara oricărui pericol.

CFR Cluj a fost eliminată de Pyunik Erevan din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Neluțu Varga a fost foarte apăsat de acest eveniment, iar a doua zi a acuzat o stare de rău. A fost transportat de urgență la spital, unde șeful Secției de neurochirurgie, Ștefan Ioan Florian, l-a luat în primire.

Se pare că șeful din Gruia ar fi suferit un Accident Vascular Cerebral, dar acum se simte foarte bine. Medicii neurochirurgi din Cluj-Napoca îl supraveghează în continuare pe Varga.

Cu toate acestea, patronul campioanei a primit interzis să mai urmărească meciurile CFR-ului pentru această perioadă.