Transfer de ultimă oră la Dinamo. Iuliu Mureșan a făcut anunțul oficial. Cine vine să-i salveze pe câini de la retrogradare

Gabriel-Alexandru Ioniță 16.02.2022, 12:59
Transfer de ultimă oră la Dinamo. Iuliu Mureșan a făcut anunțul oficial. Cine vine să-i salveze pe câini de la retrogradare

Dinamo este poate singura echipă din lume care realizează transferuri de-a lungul întregului an. „Câinii” profită de dezastrul de la Mediaș și continuă să aducă jucători în încercarea disperată de a se salva de la retrogradare și în acest sezon.

Dinamo a reușit în cele din urmă să îl aducă și pe Vlad Morar de la Gaz Metan Mediaș

Iuliu Mureșan a confirmat că trei foști fotbaliști de la Gaz Metan au semnat deja contractele cu formația din Ștefan cel Mare. Dacă despre Gabriel de Moura și Răzvan Grădinaru se știa deja că vor ajunge la Dinamo, surpriza este reprezentată de faptul că Vlad Morar a semnat de asemenea cu alb-roșii.

El a fost dorit de Dinamo imediat după ce a rămas liber de contract și chiar își dăduse acordul să se alăture lotului antrenat de Flavius Stoican. Doar că ulterior el nu a mai dat niciun semn și nu mai răspundea la telefon, având și varianta unui transfer la Rapid.

„Câinii” se pregătesc să aducă și al patrulea jucător de la Gaz Metan Mediaș

Se pare însă ce în cele din urmă dinamoviștii au reușit să reia legătura cu fotbalistul de 28 de ani, iar acesta a devenit deja oficial „câine roșu”. De asemenea, administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit și că sunt șanse foarte mari ca echipa sa să îl legitimeze și pe Christian Irobiso. Nu mai trebuie decât ca atacantul nigerian să fie declarat liber de contract.

Grădinaru a semnat. A mai semnat Vlad Morar chiar acum, de asta nu am putut răspunde. Urmează să mai semneze De Moura și Irobiso, dacă îl dă Comisia liber. El nu a făcut o reziliere cu Mediașul, cei trei au reziliat amiabil și i-am luat. Grădinaru, De Moura și Vlad Morar ar putea să joace cu Gaz Metan.

E o situație ciudată, dar nu este provocată de noi. Este provocată de problemele mari pe care le are Mediaș. Ei rămas vreo 7 jucători am înțeles, dacă își găsesc echipe în cinci zile devin liberi și îi putem legitima.

Toți cei trei jucători au jucat bine cu CFR-ul, au ritm de meci, îi putem pune în teren, îi și cunoaștem. Acestea sunt avantajele, de aceea i-am și luat”, a spus Iuliu Mureșan potrivit sport.ro.

După cum a declarat și Iuliu Mureșan, cei trei pot debuta pentru Dinamo chiar în meciul contra fostei lor echipe, Gaz Metan Mediaș. Partida se va disputa vineri, 18 februarie, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, de la ora 19:55 și va fi transmis în format live text de playsport.ro.