Transfer din Anglia pentru Craiova! ”Este o nouă provocare”

Catinca Giosanu 13.01.2021, 10:04
Transfer din Anglia pentru Craiova! ”Este o nouă provocare”

Mutare surpriză la Universitatea Craiova. Echipa şi-a adus un nou preparator fizic. Mai precis, este vorba despre un portughez care a mai lucrat în Anglia.

Craiova și-a adus preparator din Anglia

Craiova și-a înlocuit preparatorul fizic pentru a fi cel puțin la nivelul lui FCSB. Rui Santos a făcut parte din echipa lui George Puşcaş. Acesta a fost prezent în tribune la U Craiova – Sepsi 0-0.

Decizia de a aduce un nou preparator fizic a fost luată după corecția suferită în meciul cu FCSB, scor 0-2, când oltenii au fost la pământ în ultimele 30 de minute și când mai puteau primi destule goluri. Patronul Mihai Rotaru s-a arătat nemulţumit de pregătirea fizică a echipei sale la finalul anului şi a încercat să remedieze problema.

Nu este adevărat că nu sunt mulțumit de preparatorul fizic. Cred în el, pentru că este un profesionist 100%. Nu suntem o echipă care să ne batem pe pressing sus. Vrem să construim pe cele 60 de minute în care am jucat de la egal la egal. Și FCSB, și CFR Cluj știau că noi nu ducem mai mult de 60 de minute“, a declarat Rotaru.

„Acum, toată echipa evoluează la 60%. Astea sunt estinările noastre. E îmbucurător că putem crește“, a mai spus patronul oltenilor după meciul cu CFR Cluj.

Craiova și-a adus un nou preparator fizic
Craiova și-a adus un nou preparator fizic / Sursa Foto: UCV.ro

Cine e Rui Santos, noul preparator fizic al Craiovei

De-a lungul carierei sale, Rui Santos a lucrat cu George Pușcaș, la Reading. Santos a asistat la meciul de marți seară, din tribună.El a marcat momentul printr-o postare pe Instagram, în care a pus sigla Craiovei și mesajul ”o nouă provocare”.

Oficialii oltenilor și-au dorit foarte mult un specialist capabil să fie cel puțin la nivelul lui Thomas Neubert, despre care unii spun că este cel mai bun din Liga 1 în acest moment. Așa se face că l-au adus pe Rui Santos, arată Fanatik.ro.

Pregătirea fizică a fost unul dintre punctele slabe ale echipei oltene, care în tur putea duce doar 60 de minute. Aducerea unui preparator competent a fost una dintre priorităţile conducerii de pe Ion Oblemenco. De menționat este faptul că Blejan, titularul funcţiei, va rămâne în continuare la echipă.

Portughezul din Anglia a ajuns la Reading în momentul în care antrenorul echipei engleze era Jose Gomes.

Urmăriți Playsport.ro și pe