Transferul lui Florin Tănase a picat în ultimul moment. De ce nu a mai plecat căpitanul lui FCSB, deși oferta era pe placul lui Becali

Olteanu Ștefan / 23.12.2021, 16:47

Florin Tănase, care e urmărit în prezent de mai multe formații, ar fi putut fi subiectul unui transfer spectaculos în Ligue 1, însă mutarea a picat în ultimul moment. Angers este clubul care a fost la un pas să îl cumpere pe căpitanul FCSB-ului.

Transferul lui Florin Tănase la Angers, în Ligue 1, a picat în ultimul moment. „S-au cerut prea mulți bani”

Impresarul Liubliana Nedelcu a dezvăluit recent că a fost la un pas să realizeze transferul lui Florin Tănase în prima ligă din Franța, la Angers, însă mutarea a picat în ultimul moment.
Angers se pregătea în acel moment să vândă unul dintre cei mai valoroși jucători din lot, iar în locul acestuia ar fi urmat să fie adus Tănase. Cu toate acestea, jucătorul care trebuia să plece nu a mai fost vândut. Lubliana Nedelcu spune că francezii au solicitat un preț prea mare în schimbul jucătorului lor și astfel s-a blocat și transferul lui Tănase:

Pe Florin Tănase aş fi putut să-l duc în Franţa, la Angers. Din păcate, cel care trebuia să plece nu a mai plecat. S-au cerut prea mulţi bani pe acesta”, a spus Liubliana Nedelcu, potrivit as.ro.

Angers este pe locul 11 în acest sezon de Ligue 1. Formația care l-a dorit pe Tănase are 25 de puncte după primele 19 etape.

Florin Tănase ar putea ajunge în Emiratele Arabe Unite

Transferul eșuat la Angers este deja istorie pentru Tănase. În această iarnă, pe numele căpitanului de la FCSB au apărut deja alte oferte.
În urmă cu aproximativ două săptămâni s-a scris că Al-Nasr Dubai este gata să îi achite clauza de reziliere lui Florin Tănase, pentru care ar avea pregătit și un salariu de aproximativ 800.000 de euro.
De asemenea, săptămâna trecută au fost dezvăluite și ofertele din Ungaria venite pentru Tănase. MOL Vidi și Ferencvaros sunt interesate de mijlocașul de 26 de ani și negociază pentru transferul acestuia de la FCSB.
Cu toate acestea, Tănase rămâne cu picioarele pe pământ și nu își face speranțe până când nu vede cu ochii lui oferta scrisă:

Rămâne de văzut. Să vină oferta scrisă şi apoi vă vom comunica. Da, clauza este fixă. Trei milioane. Să vedem dacă va veni oferta scrisă. Sunt sincer, aş alege bani mai mulţi. Păi ce, acolo nu se joacă fotbal? (n.r. – în Emirate) Toată lumea spune că avem campionat slab şi ce dacă te duci în Arabia. Vom vedea”, a declarat Florin Tănase, după ultimul meci jucat de FCSB în 2021.