Transferul lui Ianis Stoica nu se mai face. Jucătorul va rămâne la FCSB în continuare

Olteanu Ștefan 01.09.2022, 16:37
Transferul lui Ianis Stoica nu se mai face. Jucătorul va rămâne la FCSB în continuare

Transferul lui Ianis Stoica la Grenoble nu se mai face, deoarece oferta francezilor pentru tânărul atacant de la FCSB a fost considerată drept jignitoare de Gigi Becali. Ocupanta locului 10 din Ligue 2 a oferit un preț mult sub cel solicitat de finanțatorul formației roș-albastre.

„Hai, la revedere dacă nu mă respecți!”. Gigi Becali anunță că transferul lui Ianis Stoica de la FCSB nu se mai face

Prin intermediul unei reacții oferite în direct, la TV, Gigi Becali a anunțat că transferul lui Ianis Stoica de la FCSB nu se mai face în această vară.

În cursul zilei de miercuri, în presa sportivă din România a circulat o informație potrivit căreia, atacantul de 19 ani ar fi dorit în Franța. Grenoble este numele formației interesante de serviciile lui Ianis Stoica. Ocupanta locului 10 din Ligue 2 a trimis chiar și o ofertă oficială în birourile FCSB, însă în momentul în care Gigi Becali a văzut-o s-a simțit jignit. Motivul? Suma oferită de francezi este cu mult sub cea solicitată de el.

Gigi Becali i-a stabilit un preț de vânzare lui Ianis Stoica de 2.000.000 de euro, însă lasă de înțeles că ar fi dispus să renunțe la jucător și în schimbul unei sume mai mici. Totuși, cei din conducerea lui Grenoble au pus pe masă doar 250.000 de euro, o sumă considerată de Gigi Becali drept jignitoare:

„Pe Ianis Stoica am cerut 2 milioane de euro, dar mi s-au oferit 250.000 de euro. Am zis: „Hai, la revedere!”. Dacă eu cer 2 milioane de euro și tu dai măcar 1 milion, mă respecți. Dar să dai 250.000 de euro pe un jucător de 19 ani?

Ianis nu joacă acum, dar va fi fotbalist. Nu există să dai 250.000 de euro! Ianis Stoica rămâne!”, a fost anunțul făcut de Gigi Becali, la Pro Arena.

Ianis Stoica are o cotă de piață de 1.000.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Ianis Stoica a fost la un pas de Arsenal în toamna anului trecut

În noiembrie 2021, pe vremea când traversa o formă mult mai bună, Ianis Stoica a fost la un pas să prindă transferul carierei. Playsport.ro a aflat în exclusivitate că atacantul celor de la FCSB se află pe lista lungă de achiziții a londonezilor de la Arsenal. La doar câteva zile distanță după dezvăluirile făcute de Playsport.ro, The Sun a confirmat că Arsenal îl vrea pe Ianis Stoica.

Din păcate, evoluțiile lui Ianis Stoica au fost pe o pantă descendentă ulterior și discuțiile despre transfer nu au mai avansat.

În actuala stagiune, el a evoluat 11 meciuri pentru FCSB, majoritatea din postura de rezervă, iar până în acest moment nu a reușit să înscrie vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă.

În schimb, în stagiunea precedentă, Ianis a avut cu totul alte cifre. În 34 de meciuri, el s-a remarcat cu 9 goluri și 5 pase decisive.

Având în vedere faptul că are doar 19 ani, de la Ianis Stoica se așteaptă în continuare o „explozie” în carieră.

Urmăriți Playsport.ro și pe