Poze cu băieții lui CTP, celebrul gazetar român. Fiul cel mare este cunoscut în lumea showbizului

Dragos Stefanescu 30.01.2023, 07:18

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști din România. În ciuda notorietății de care se bucură, gazetarul a păstrat mereu discreția în privința vieții sale private. CTP are doi băieți, dintre care unul are o carieră de succes în lumea showbizului din țara noastră.

 Cu ce se ocupă băieții lui Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai apreciați gazetari din țara noastră. De-a lungul anilor s-a făcut remarcat prin intransigența și aciditatea opiniilor sale. În ciuda notorietății de care se bucură, CTP a fost mereu extrem de discret în privința vieții sale personale.

Din prima sa căsnicie jurnalistul are doi băieți, Tudor și Cristian. Fiul cel mare, Tudor, are 32 de ani și nu a ales același drum precum părintele său. El are o firmă de producție audio-video care se bucură de mare succes. Tudor Popescu a fost editor de sunet în producţia cinematografică „Tenis” şi a făcut parte din distribuţia filmului „Sunday Morning”. În plus el este un mare pasionat de muzică. Tudor cântă la tobe în două trupe, „The Pixels” și „Penny Chillin”, cu care are concerte în toată țara.

Cristian Matei Popescu este fiul cel mic al celebrului jurnalist. Despre el nu se știu prea multe lucruri. Fire mai rebelă, el a avut ceva probleme cu bacalaureatul, în 2012. Cristian nu a putut susține examenul din sesiunea de vară din cauza celor două corigențe pe care le avea. Ulterior el a picat proba de matematică cu nota 3,1 în sesiunea de toamnă. El a reușit însă să ia BAC-ul dar nu anul următor ci abia în 2014, producându-i multă bucurie tatălui său.

Al doilea a fost când fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematică, la Bacalaureat, după trei ani de chinuri. Mi se face pielea de găină când mă gândesc.

Trei ani de zile pana când și-a luat Bacul, până când s-a hotărât. Și am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare.

A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a făcut el exerciţiile respective și și-a luat Bacalaureatul”, a mărturisit CTP, într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

CTP, furios după gestul lui Srdjan Djokovic. ”Nu mă voi uita la meci”

Novak Djokovic (35 de ani, 5 ATP) a reușit să câștige Australian Open 2023 după ce l-a învins în marea finală pe Stefanos Tsitsipas. Scandalurile însă l-au urmărit pe campionul sârb și la această ediție a competiției de la Melbourne.

În sferturile de finală, Novak Djokovic l-a înfruntat pe rusul Andrey Rublev (25 de ani, 6 ATP). Meciul a fost dominat clar de Djokovic care s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2, 6-4. Partida a vut parte însă de câteva momente controversate în centrul cărora s-a aflat chiar tatăl lui Novak, Srdjan Djokovic. Acesta din urmă s-a alăturat protestatarilor pro-ruși aflați în incinta Melbourne Park. Mai mult, tatăl fostului lider ATP a ținut un steag al Federației Ruse și a scandat numele președintelui Vladimir Putin.

Atitudinea lui Srdjan Djokovic a produs furia lui Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a anunțat înaintea finalei de dumincă dimineață că nu se va uita la meci. Gestul său este un protest împotriva lui Novak Djokovic și al tatălui său, al cărui comportament lasă de dorit.

Nu voi scrie nimic despre finala AOpen

„Tata trecea pe acolo. Erau multe steaguri ale Serbiei. Asta a crezut el. Credea că se fotografiază cu cineva din Serbia. Atâta tot”.

O nouă mostră de prostire în față a unei lumi întregi, după cele de acum un an, produsă de Novak Djoković. Este „explicația” campionului sârb pentru cel mai nou gest respingător făcut de tatăl său; cunoscut ca antioccidental agresiv, conspiraționist mondial și proputin, S. Djoković s-a filmat la Melbourne, așa cum se poate vedea pe net, clar și pentru idioții drept care ne ia fiul lui, împreună cu un hăndrălău care poartă pe piept simbolul sinistru Z și în mâini un steag al Rusiei cu chipul lui Putin imprimat pe el. Ăsta e steagul Serbiei, de care ne spune N. Djoković.
Nu voi scrie nimic despre finala Australian Open de mâine, deoarece nu mă voi uita la meci. Protestez și eu cum pot împotriva minciunilor și măgăriilor marca Djoković”, a scris CTP pe rețelele de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe