„Trebuie să înțelegem ce vrea acest om nebun!” Oleg Protasov, reacție dură după ce Rusia a invadat Ucraina

Robert Zanfir 24.02.2022, 17:07
„Trebuie să înțelegem ce vrea acest om nebun!” Oleg Protasov, reacție dură după ce Rusia a invadat Ucraina

Unul dintre cei mai iubiți antrenori din istoria FCSB a reacționat după ce Rusia a invadat Ucraina. Oleg Protasov este convins că acțiunea agresivă demarată de Rusia este doar începutul.

Vladimir Putin este pericolul numărul 1 al lumii civilizate în acest moment. Omul de la conducerea Rusiei a pus capăt păcii din Europa. A dictat invadarea Ucrainei, iar lucrurile au degenerat rapid. Campionatul ucrainean a fost suspendat, iar românii blocați în țara vecină caută soluții pentru revenirea la București.

„Trebuie să înțelegem ce vrea acest om nebun!” Oleg Protasov, reacție dură după ce Rusia a invadat Ucraina

Oleg Protasov a antrenat în România, unde a fost unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți tehnicieni. Antrenorul este, ca toți conaționalii săi, foarte îngrijorat de evoluția evenimentelor.

Protasov a vorbit despre situația de la Kiev. Spune că se pregătește de război, dar că toată lumea trebuie să înțeleagă intențiile lui Vladimir Putin, pentru a putea fi oprit.

„Rușii au atacat deja, iar noi, cei din Kiev, ne pregătim de război. Bombele aterizează în punctele militare, nu în case. Este linişte, unii locuitori au plecat de azi, iar alții au rămas şi aşteaptă să vadă care va fi situaţia.

E doar începutul. Trebuie să înţelegem ce vrea acest om nebun (n.r. – Vladimir Putin). Deocamdată nu îmi e frică, pentru că rachetele nu pică spre casele oamenilor. Dar nu vom şti ce se va întâmpla mâine. Am auzit deja (n.r. – bombele).

Nu plec, rămân aici. Toţi din Federaţie rămânem, pentru a înţelege ce se întâmplă.”, a declarat Oleg Protasov pentru As.ro.

FCSB, în 2005, și Astra Giurgiu, în 2014-2015, sunt cele două echipe pregătite de Oleg Protasov în Liga 1.

Mircea Lucescu: „Am auzit niște bubuituri dimineață. Normal că suntem toți îngrijorați!”

Antrenor la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu se afla în cantonamentul clubului când a pornit războiul, peste noapte. Sâmbătă era progamată reluarea campionatului intern, iar trupa lui Il Luce urma să evolueze pe teren propriu cu Inhulets, antepenultima clasată. Campionatul a fost, însă, suspendat.

Mircea Lucescu a declarat în exclusivitate pentru Playsport că nu mai poate fi vorba de sport în aceste condiții.

„Da, sunt la baza echipei. Am auzit niște bubuituri în timpul nopții, dar am înțeles că nu era vorba despre bombardamente, ci ar fi fost tiruri către niște drone. Dar nu știu dacă e adevărat. Mă uit și eu la televizor să văd ce se întâmplă și discutăm să vedem ce măsuri luăm. E clar că nu se mai poate discuta despre fotbal în aceste condiții”, a spus antrenorul lui Dinamo Kiev pentru Playsport.

Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

Urmăriți Playsport.ro și pe