Turcii au băgat mâna-n buzunare pentru a-i aduce lui Dan Petrescu un jucător excelent

Marian Cărăvan 29.01.2021, 00:29
Turcii au băgat mâna-n buzunare pentru a-i aduce lui Dan Petrescu un jucător excelent

Dan Petrescu are o misiune foarte la grea la Kayserispor, echipă pe care a preluat-o de curând, din „zona fierbinte” a clasamentului. „Bursucul” cere jucători, iar conducerea îi satisface doleanțele. L-a vrut pe Damjan Djokovic, dar croatul a preferat să meargă la echipa antrenată de Marius Șumudică, Rizespor. S-a reorientat repede. Turcii au băgat mâna-n buzunare pentru a-i aduce lui Dan Petrescu încă un jucător.

Turcii au băgat mâna-n buzunare pentru a-i aduce lui Dan Petrescu un jucător excelent

Și în perioada în care o antrena pe CFR Cluj, Dan Petrescu solicita grupării ardelene să-i aducă jucători. În ultimele luni petrecute la gruparea din Gruia, tehnicianul se plângea de subțirimea lotului și punea presiune pe șefii campioanei ultimelor trei sezoane. Dan Petrescu cere jucători și la Kayserispor, mai ales că aici are de dus la bun sfârșit o misiune dificilă. Salvarea de la retrogradare este obiectivul pe care îl are de îndeplinit la Kayserispor. Echipa nu stă deloc bine în clasament, e deasupra liniei de retrogradare, pe locul 17, din 21 de echipe. La capătul acestui sezon, ultimele patru clasate vor retrograda din Super Lig.

Lui Dan Petrescu îi vin întăriri. După accidentarea lui Denis Alibec, culmea, în meciul în care reușea o „dublă” de vis, contra campioanei Istanbul Bașakșehir, la echipă a sosit atacantul croat Anton Maglica. Cei doi mai colaboraseră o scurtă perioadă în China, la Guizhou Hengfeng. Un alt croat era pe lista lui Dan Petrescu. Tot un fost elev, mijlocașul Damjan Djokovic, de la CFR Cluj. Acesta a ajuns totuși în Turcia, dar a preferat să meargă la echipa antrenată de Marius Șumudică, Rizespor. Asta nu i-a picat deloc bine lui Dan Petrescu, dar românul primește în continuare sprijinul conducerii. Turcii au băgat mâna-n buzunare pentru a-i aduce lui Dan Petrescu un jucător excelent. O nouă mutare la Kayserispor.

Turcii au bagat mana-n buzunare pentru a-i aduce lui Dan Petrescu un jucator excelent. Karlo Muhar a venit la Kayserispor
Turcii au bagat mana-n buzunare pentru a-i aduce lui Dan Petrescu un jucator excelent. Karlo Muhar a venit la Kayserispor

Un mijlocaș croat în lotul lui Dan Petrescu

Kayserispor și-a asigurat până în vară serviciile mijlocașului croat Karlo Muhar. Are 25 de ani și vine sub formă de împrumut din campionatul Poloniei, de la Lech Poznan. Turcii au băgat mâna-n buzunare pentru a-i aduce lui Dan Petrescu un jucător excelent. Și-ar putea face apariția pe teren chiar la următorul meci al celor de la Kayserispor. Karlo Muhar va fi coleg cu conaționalul său Anton Maglica, la echipa la care activează și trei fotbaliști români: Denis Alibec, Cristi Săpunaru și Silviu Lung jr.

Născut la data de 17 ianuarie 1996, la Zagreb, Karlo Muhar are o cotă de piață de 250.000 de euro.

Kayserispor joacă sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 12:30, pe terenul celor de la Kasimpașa. Echipa antrenată de Dan Petrescu e pe locul 17, cu 19 puncte, în timp ce Kasimpașa e pe 12, cu 25 de puncte.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe