Ultimă oră: Erling Haaland i-a spus „DA” lui Real Madrid! Cât trebuie să plătească Florentino Perez pentru starul norvegian

Giosanu Catinca / 22.06.2021, 11:24
Ultimă oră: Erling Haaland i-a spus „DA” lui Real Madrid! Cât trebuie să plătească Florentino Perez pentru starul norvegian

Deși pare greu de crezut, faimosul Erling Haaland i-a spus „DA” lui Real Madrid! Câți bani trebuie să plătească Florentino Perez pentru starul norvegian?

Ultimă oră: Erling Haaland i-a spus „DA” lui Real Madrid!

Anunțul momentului în fotbalul mondial. Erling Haaland a bătut palma cu oficialii de la Real Madrid. Cunoscutul jurnalist italian, Alfredo Pedulla, susține că norvegianul în vârstă de 20 de ani s-a înțeles cu Florentino Perez.

Norvegianul și-ar fi dat acordul să meargă pe Santiago Bernabeu, astfel că președintele ”galacticilor”, Florentino Perez, poate începe negocierile cu Borussia Dortmund în încercarea de a mai coborî prețul fixat de nemți.

Haaland și-a dat acordul să meargă la Real Madrid. Acum, spanioli trebuie să ajungă la o înțelegere cu Dortmund care a creat un zid și cere 175 de milioane de euro. Nemții îl vor pierde pe Haaland în vara lui 2020 pentru aproximativ 75 de milioane de euro.”, a scris Alfredo Pedulla.

Cât trebuie să plătească Florentino Perez pentru starul norvegian

Borussia Dortmund ar fi dispusă să-l cedeze pe norvegian numai în schimbul unei oferte de peste 180 de milioane de euro, sumă pe care puține cluburi și-o pot permite. Cu toate acestea, nemţii sunt conştienţi şi de faptul că în vara lui 2022, Erling ar putea pleca pentru doar 75 de milioane de euro.

Recunoscut pentru cerbicia cu care negociază contractele clienților lui, agentul Mino Raiola nu face niciun pas în spate în ceea ce-l privește pe norvegian. Acesta i-a fixat jucătorului un salariu imens. Concret, nu mai puțin de un milion de lire sterline pe săptămână (48 de milioane de lire sterile anual).

„M-am gândit numai la asta toată viața mea!”

Starul norvegian Erling Haaland a dezvăluit care este cel mai mare vis al său. Golgheterul Borussiei Dortmund își dorește atât de mult să joace în Liga Campionilor încât alarma care sună în fiecare dimineață pe telefonul său mobil o face cu muzica celei mai puternice competiții continentale.

Se întâmplă asta de câțiva ani … dar, nu știu, este un imn foarte frumos!”, a explicat norvegianul, în timpul unui interviu acordat pentru faimoasa publicație britanică The Telegraph.

În sezonul încheiat recent, Erling Haaland a înscris 41 de goluri în 41 de meciuri disputate în toate competițiile. Norvegianul a fost numit cel mai bun jucător din Bundesliga. Starul internațional a câştigat Cupa Germaniei cu Dortmund, după 4-1 cu RB Leipzig. În respectiva finală el a reușit o „dublă”.