Mihai Stoica recunoaște că a greșit față de Constantin Budescu. Cum l-a judecat pe omul pus la zid de Gigi Becali

Robert Zanfir / 23.11.2021, 22:32

Mihai Stoica recunoaște că l-a judecat pe Constantin Budescu, după ratarea acestuia din meciul cu Botoșani. Mijlocașul a irosit o șansă uriașă a echipei antrenate de Toni Petrea, după ce s-a folosit de „exterior”, un procedeu criticat de Gigi Becali.

Constantin Budescu rămâne un caz la FCSB. Mijlocașul a fost foarte criticat de Gigi Becali la finalul remizei dintre Voluntari și FCSB, 0-0. Atunci, evoluția jucătorului a declanșat, practic, îndepărtarea lui Edi Iordănescu.

Mihai Stoica recunoaște că a greșit față de Constantin Budescu. Cum l-a judecat pe omul pus la zid de Gigi Becali

Gigi Becali l-a anunțat pe Budescu că va pleca la finalul acestui sezon dacă va continua să fie superficial. „Exterioare, ce exterioare?” a exclamat patronul FCSB.

Cu toate acestea, mijlocașul a părut să ignore pericolul. Intrat în minutul 59 al partidei cu Botoșani, acesta a rămas singur cu portarul advers, dar a trimis mingea… cu exteriorul pe lângă poartă.

„Am înnebunit la faza asta, am sărit pe stadion. Având idei preconcepute, am zis că a dat la mişto. După m-am uitat pe rezumatul pe care-l faceţi voi, şi am văzut că a vrut să înţepe mingea, nu avea cum să dea cu latul.

Şi am zis că, uite, ce greşeală am făcut! Noi am avut discuţii legate de faza asta”, a declarat managerul general de la FCSB, pentru Telekomsport.

Constantin Budescu ratează incredibil din fața lui Eduard Pap, de la FC Botoșani / Captură FOTO

Budescu, asigurat de clauze la FCSB

În ciuda amenințărilor lui Gigi Becali, Constantin Budescu nu poate fi dat afară de la FCSB fără acordul său.

El a semnat, poate în orice perioadă de transferuri să plece. Liber, pleacă el. Nu, clubul nu poate să-l dea afară. Relaţia pe care o avem noi cu Budescu, nu poţi să faci uz, chiar dacă ar fi o clauză.

Dacă ne punem la masă şi hotărâm de comun acord că trebuie să plece, pleacă. Nu-l simt că vrea să plece. Nu-l văd pe «Budi» plecând acum.
Mihai Stoica, manager FCSB.

Constantin Budescu a fost unul dintre cei mai buni oameni ai FCSB în victoria cu 3-1 cu FC Botoșani. A pasat la golul 2, marcat de Ianis Stoica și, în general, a pus umărul la revenirea pe tabelă a roș-albaștrilor.

„Budescu o să plece la vară. Ce să prelungesc, să dau 25.000 pe lună ca să ce? Nu e vorba de el, ci la modul general. Văd ce mai scădem, mă refer la cheltuieli, nu la el.

Ce să fac cu el? Dacă facem concurs de exterioare, îl iau primul şi îi dau 100.000 pe lună. El nu vrea să facă fotbal, vrea recital de exterioare, ca să ce? Să te laude comentatorii la televizor: «Vai, ce exterior!». Ce exterior?”, a spus Gigi Becali la Pro X.