Un an de PlaySport.ro sau cum un bebe i-a provocat pe băieții mari la o încăierare pe cinste – Opinie de Sorin Chiriac

Sorin Chiriac / 17.12.2021, 13:54
Un an de PlaySport.ro sau cum un bebe i-a provocat pe băieții mari la o încăierare pe cinste – Opinie de Sorin Chiriac

Ca să nu avem discuții, o spun de la început: sunt un tip sensibil! Da, am plâns la nașterea fiicei mele mari, Ema și am repetat smiorcăiala și după doi ani, când a venit pe lume mezina, Roa. Mai plâng și la filme, dar partea asta nu vreau să o dezvolt prea tare…

Bebelușul care sare la bătaie la băieții mari

Astăzi ”is one of those days, vorba cântecului…”. Este una dintre acele zile în care sunt melancolic, gândindu-mă că a trecut un an (Wow!! Când naiba, un an!?) de la nașterea a ceva foarte drag mie.

S-a născut pe 16 decembrie și mi-a fost pus în brațe după doar șase zile. ”Ia-l și fă ce poți și tu, ajută-l să stea în funduleț, șterge-i băluțele, învață-l să meargă, învață-l să vorbească”.

Primele luni din viața unui ”bebe” sunt critice și trebuie să ai mare grijă de el, să crească sănătos și, cel mai important, să trăiască. În cazul de față, nu doar că a trăit și a crescut, dar s-a făcut în câteva luni ditamai hăndrălăul. Când l-am scos în parc, în vară, deja sărea la bătaie la cei mari de liceu și, uneori îi punea la pământ, de nu știau ce i-a lovit. Sincer, cum să te bată un sugar!?

Dezvoltat natural, fără ”hormoni de creștere”

Ei bine, PlaySport.ro a făcut asta! Și cu asta trebuie să începem! Un site de sport apărut de doar jumătate de an a reușit să ”bată” frecvent băieții mari de pe piață și, din când în când, i-a doborât chiar și pe cei uriași. Pe bune!

Dar mai important decât rezultatele fabuloase din primul an de la lansare (care i-au lăsat ca la dentist pe foarte, foarte mulți) a fost faptul că acest proiect a crescut atât de frumos și de sănătos! S-a dezvoltat natural, fără ”hormoni de creștere”, ci doar cu multă, multă muncă, talent și pricepere a părinților săi. Iar semnalul că facem bine și corect lucrurile a fost faptul că, de la o lună la alta, am observat cum exclusivitățile PlaySport.ro sunt preluate de marii mahări din .ro.

Credibilitate și PlaySport LIVE

Și am mai observat ceva… Că odată ce nume importante din presa sportivă s-au alăturat celor deja existente, crescând calitatea produsului, a crescut și încrederea în acest brand. Și, implicit, credibilitatea, care este atât de importantă! De la ”ce e PlaySport?” am trecut super rapid la ”aș vrea să scriu și eu la PlaySport!”. Iar asta spune multe!

După primele șase luni, am mers și mai departe, și am lansat emisiunea sportivă PlaySport LIVE, de care sunt cel puțin la fel de mândru. O emisiune online, în care se spune lucrurilor pe nume, cu atitudine și fără încrâncenare!

Mândrie și o echipă frumoasă

Dacă tot ce am scris a sunat a laudă, atunci laudă să fie! Pentru că sunt super mândru de ce am reușit să facem în aceste 365 de zile! Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă atât de mișto, care îmbină tinerețea și entuziasmul cu valoarea și experiența unor jurnaliști de primă.

Iar dacă este ceva ce îmi lipsește, aceea este interacțiunea de redacție, pentru că, la fel ca majoritatea redacțiilor, și noi lucrăm din pijamale. Dar asta este și o veste bună! Pentru că atunci când vom reveni la modul de lucru tradițional, vom fi și mai buni! Și mai puternici!

Am câștigat Olimpiada, urmează alte trofee

Atunci când copilul tău face un anișor, ți se pare că ai câștigat Olimpiada, că ai devenit președintele SUA. Cei care aveți copii, știți ce zic! Dar apoi mai face un an, și încă unul, și încă unul și realizezi câtă treabă mai ai e făcut…

Pentru PlaySport.ro este abia începutul unei aventuri frumoase, la capătul căreia uiți munca infernală și nopțile nedormite și știi că într-o zi vei fi acolo sus, sus de tot! Pentru că ai făcut lucrurile serios, cu responsabilitate și cu un singur gând în minte: să fii numărul unul!

La mulți ani, PlaySport.ro!