Un antrenor român, propus să antreneze în America! Și Florin Tănase este în cărți

Gabriel-Alexandru Ioniță / 12.08.2021, 18:51
Un antrenor român, propus să antreneze în America! Și Florin Tănase este în cărți

S-a discutat foarte mult în această vară despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 26 de ani a fost golgheterul ediției trecute de Liga 1 cu 24 de goluri marcate. El a spus în mai multe rânduri că își dorește să plece de la vicecampioana României. Au existat mai multe oferte pentru Tănase în ultimele două luni. S-a scris despre interesul celor de la Al Ain, care au oferit 4 milioane de euro în schimbul său.

Gigi Becali a spus însă în mai multe rânduri că îl va vinde pe Florin Tănase doar în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Fotbalistul chiar l-a rugat pe patron să mai scadă puțin din pretențiile salariale. Lucru ce s-a și întâmplat. Becali a spus la un moment dat că ar fi dispus să accepte și 4.5 milioane de euro pentru Tănase. Însă această ofertă nu a mai venit în cele din urmă.

Florin Tănase este dorit în MLS

Nu este însă totul pierdut pentru fostul fotbalist al Viitorului (actualul Farul Constanța). Liță Dumitru, fostul mare fotbalist român, a dezvăluit că există interes din Statele Unite ale Americii pentru Florin Tănase. Liță Dumitru a emigrat în urmă cu mai mulți ani în State. Astfel că este bine conectat la evenimentele din fotbalul nord-american. El a dezvăluit de asemenea și că un antrenor român, fără a-i dezvălui numele, este dorit de cei de la Atlanta United.

Florin Tănase este dorit în America. Sunt și antrenori români doriți, sunt prieten cu un scouter, care a propus la Atlanta un antrenor român”, a spus Liță Dumitru la Pro X.

Giovanni Becali a vorbit despre situația fotbalistului

Despre eventualul transfer al lui Tănase a vorbit recent și Giovanni Becali, cel care conduce firma de impresariat cu care are contract jucătorul. Vărul lui Gigi Becali a dezvăluit că situația fotbalistului reprezintă o dilemă și pentru el. El nu înțelege cum un jucător care a făcut un sezon așa de bun nu reușește să prindă un transfer în străinătate.

E piatra care nu mi se ia de pe inimă cu Tănase. E un sezon bun, 24 de goluri, prezentat peste tot, în toată lumea. Nu se leagă nimic, deocamdată. Să vedem! Eu cred că Tănase, sincer, a greșit. Eu am vrut să îi spun, dar probabil zicea că sunt cu vărul meu și sunt contra lui.

Când Gigi i-a oferit prelungirea contractului, și îți dau 30.000, și când ai ofertă, pleci pe trei milioane… el trebuia să semneze. Nu a înțeles. Mi-a fost rușine să îi spun, probabil se gândea că sunt complice cu vărul meu. Să ai cinci ani cu 30.000 în România, e rău sau nu?”, a spus Giovanni Becali la Digi Sport.