Un fost jucător de la CFR Cluj va arbitra meciul FC Voluntari – FCSB! MM Stoica se revoltă

Robert Zanfir / 13.05.2022, 17:37
Un fost jucător de la CFR Cluj va arbitra meciul FC Voluntari – FCSB! MM Stoica se revoltă

Mihai Stoica (57 de ani) îl critică foarte dur pe Horațiu Feșnic (32 de ani). Arbitrul a fost delegat la centrul partidei dintre Voluntari și FCSB, la doar două zile după ce a condus returul semifinalei din Cupa României, dintre Universitatea Craiova și Sepsi.

FCSB nu își permite un pas greșit cu FC Voluntari, pentru a putea juca „finala campionatului”, cu CFR Cluj, cu titlul pe masă. Partida cu ilfovenii este programată sâmbătă, 14 mai, de la 21:00. Meciul se va juca pe Arena Națională și va fi arbitrat de Horațiu Feșnic.

Mihai Stoica, revoltat de delegarea lui Horațiu Feșnic la conducerea partidei FC Voluntari – FCSB

Horațiu Feșnic tocmai a condus de la centru returul semifinalei din Cupa României, dintre Universitatea Craiova și Sepsi. Arbitrul din Cluj a fost acuzat că nu a dictat penalty la duelul dintre Bogdan Mitrea și Vladimir Screciu. Fundașul celor de la Sepsi a fost ținut evident de tricou într-un duel în careul gazdelor de la Universitatea, dar arbitrul a lăsat jocul liber.

Horațiu Feșnic a fost acuzat în urma unei decizii pro-Craiova și în ultimul duel al FCSB cu oltenii. Atunci, arbitrul a dictat penalty la duelul dintre Iulian Cristea și Andrei Ivan. Decizia a fost extrem de criticată.

Pe lângă gravele erori din ultima vreme, Mihai Stoica spune că alegerea este una total neinspirată și din cauza trecutului lui Feșnic. Acesta este din Cluj și a jucat pentru CFR între 2005 și 2009.

Prima problemă e că meciul este la 48 de ore distanță de un alt la care e delegat (n.r. – de meciul CSU Craiova – Sepsi din Cupa României, arbitrat tot de Feșnic). A doua este că Feșnic are un trecut cu CFR. Noi avem 3 jucători la limita cartonașelor.

Nu cred că ar fi foarte inspirată delegarea, plus că a greșit împotriva noastră la un meci pe care noi l-am pierdut din cauza lui, în primul rând pentru că face greșeli meci de meci. Mă uit la meciul ăsta, nu e ok cum a arbitrat”, a declarat MM la Orange TV.

Horațiu Feșnic, „sperietoare” pentru FCSB

Horațiu Feșnic a arbitrat-o pe FCSB de trei ori în acest sezon și, conform Gsp, în toate a acordat penalty împotriva echipei lui Gigi Becali.

„Dacă aici nu se dă penalty nu mai are rost să vorbim despre fotbal. Spuneam că penalty mai mare ca la Ianis (n.r. Ianis Stoica, într-un duel cu Marius Constantin în meciul dintre Universitatea Craiova – FCSB) nu se poate. Ba da, se poate! La Mitrea, acum!

Nu se poate așa ceva. Îți bați joc de o echipă de fotbal dacă nu dai fault la așa ceva. I-a făcut trenă, cum se face la mirese. Noroc că nu era îmbrăcat în alb. Nu se poate! Eu am în cap cum a dat penalty același Feșnic când am jucat noi cu Craiova. A dat la Cristea în duel cu Ivan și nimeni nu știe nici acum unde a fost contactul și de ce a dat penalty.

Iar el nu dă penalty la asemenea faze. E periculos ce face Feșnic, credeți-mă. Sepsi putea să piardă meciul ăsta și calificarea. N-ai cum să nu vezi, nu există așa ceva”, a mai declarat Mihai Stoica.

Horațiu Feșnic a acordat foarte ușor penalty la duelul dintre Iulian Cristea și Andrei Ivan, în partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, 0-2

FC Voluntari – FCSB este programat sâmbătă, 14 mai, de la 21:00.