Un jucător de la Liverpool a trezit interesul celor de la Real Madrid. Când s-ar putea produce transferul

Catinca Giosanu 22.12.2021, 20:12
Un jucător de la Liverpool a trezit interesul celor de la Real Madrid. Când s-ar putea produce transferul

Un jucător de la Liverpool a reușit să îi impresioneze pe cei de la Real Madrid. Formația spaniolă intenționează să îl transfere cât mai repede pe fundașul central.

Real Madrid, impresionată de un jucător de la Liverpool

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, le pregătește o grea lovitură omologilor americani. Plănuiește să le ”fure” unul dintre cei mai pricepuți fundași.

Presa din străinătate a aflat că Real Madrid este interesată de Joe Gomez. Fundașul central de la Liverpool a jucat doar nouă meciuri în acest sezon din cauza problemelor medicale. Cu toate acestea, el a reușit să îi convingă pe madrideni.

Cine este Joe Gomez

Joseph Dave Gomez este un fotbalist profesionist englez care joacă ca fundaș central pentru clubul din Premier League Liverpool și echipa națională a Angliei.

La un moment dat, a fost titular de bază în echipa lui Jurgen Klopp. El a ratat, însă, o bună parte a sezonului trecut din cauza unei accidentări la genunchi. Problemele medicale nu i-au dat pace nici în actuala stagiune. În orice caz, fundașul englez are concurență mare din vară, după transferul lui Ibrahima Konate, de la RB Leipzig, pentru 40 de milioane de euro.

Nu putem aprecia dacă se va realiza sau nu transferul, dar Real Madrid ”simte că are șanse” să îl aducă pe Joe Gomez la echipă. Asta, pentru că fotbalistul de 24 de ani a pierdut postul de titular. În acest moment, el este practic a patra variantă a postului, după Virgil van Dijk, Ibrahima Konate și Joel Matip.

Când s-ar putea produce transferul

S-a vorbit, de asemenea, despre aducerea lui Michael Edwards la Real Madrid. Englezul și-ar fi anunțat deja șefii de la Liverpool că va pleca la finalul sezonului, după 10 ani de colaborare, conform Mirror.uk. Între timp, pe fir a intrat președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez, cel care îl place foarte mult pe Edwards și îl vrea în staff-ul său.

Sarcina lui Edwards ar fi să ajute la revitalizarea unei echipe îmbătrânite, cu sosiri istețe, pe bani mulți, conforme cu moștenirea Galactico.

Dacă va fi adus la Madrid, presa din Anglia anunță că Michael Edwards ar putea lua după el în Spania cinci jucători de care se află extrem de atașat. Printre aceștia se numără și Joe Gomez. Celelalte nume vehiculate sunt Mohamed Salah, Naby Keita, Robert Firmino și Sadio Mane.

Sursa citată notează că transferul lui Joe Gomez ar putea să se producă în ianuarie. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Urmăriți Playsport.ro și pe