Un mare campion pune la bătaie 10.000 de dolari pentru cel care va oferi informații despre o crimă petrecută de Revelion

Gabriel Eșanu 11.01.2021, 11:15
Un mare campion pune la bătaie 10.000 de dolari pentru cel care va oferi informații despre o crimă petrecută de Revelion

O crimă care a avut loc chiar în noaptea de Revelion a îngrozit populația din statul Filipine. Christine Dacera, o stewardesă în vârstă de 23 de ani, a fost violată și ucisă în timpul unei petreceri organizate la trecere în 2021. Cadavrul tinerei a fost găsit într-o cameră din City Garden Grand Hotel, din capitala Manila. Manny Pacquiao, cel mai mare sportiv din toate timpurile în Filipine, cere pedeapsa cu moartea pentru vinovați. Ba chiar mai mult, oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru cei care oferă informații care duc la prinderea criminalului. Pacquiao este senator în țara din sud-estul Asiei.

Crimă în noaptea de Revelion într-un hotel din Manila. Informații contradictorii despre moartea Christinei Dacera

Din primele informații strânse de anchetatori, Christine Dacera a ajuns la acea petrecere după ce a fost invitată de trei prieteni. În acest moment ar exista 11 suspecți dintre participanții la acea petrecere. Inclusiv unele persoane pe care victima nu le cunoștea până în seara fatidică.

Principalul suspect este un tânăr alături de care victima apare în ultimele imagini cu ea în viață. Fără să fie constrânsă în vreun fel, victima intră într-o cameră alături de respectivul. Anchetatorii sunt convinși că vor obține toate răspunsurile și că vor putea trimite cazul în instanță în scurt timp.

„Să fie clar. Această recompensă este doar pentru a garanta că toate persoanele prezente la acea petrecere vor fi găsite și vor clarifica tot ce s-a întâmplat la hotel. Cer pedeapsa cu moartea pentru criminali”, a declarat Pacquiao, conform presei din Manila.

Christine Dacera a fost înmormântată duminică, iar presa din Filipine a oferit unele informații contradictorii despre crimă. Cei de la Manila Times au scris că raportul medicilor legiști indică faptul că frimata nu ar fi fost violată. Ba chiar mai mult, precizează că Dacera era singura fată de la petrecere, iar bărbații prezenți făceau parte dintr-o comunitate gay. În vreme ce alte publicații spun că ea a fost drogată și mai apoi violată, variantă susținută și de părinții fetei.

Manny Pacquiao, poreclit „PacMan”, a luptat ultima dată în iulie 2019. Atunci a provocat prima înfrângere a carierei pentru Keith Thurman. Boxerul filipinez a fost campion mondial la nu mai puțin de opt categorii! Cu o avere estimată la 190 de milioane de dolari, Manny Pacquiao este considerat al șaselea cel mai bogat boxer din istorie.

Urmăriți Playsport.ro și pe