Un nou caz cutremură fotbalul românesc. Ogăraru, implicat într-un scandal uriaș după plângerea făcută de un copil de 14 ani

Andrei Alexandra 04.10.2022, 16:47
Un nou caz cutremură fotbalul românesc. Ogăraru, implicat într-un scandal uriaș după plângerea făcută de un copil de 14 ani

George Ogăraru are mari probleme la CSA Steaua București, după ce părinții unui copil de 14 ani au depus plângere pe numele său. Managerul Centrului de Copii şi Juniori de la CSA Steaua ar fi tratat necorespunzător un conflict dintre doi puști legitimați la clubul din Ghencea.

Acuzații venite pe numele lui George Ogăraru. Ce i-ar fi făcut oficialul CSA Steaua unui copil de 14 ani

George Ogăraru va avea de dat explicații conducerii de la CSA Steaua, după ce pe numele său au venit o serie de acuzații din partea părinților unui copil de 14 ani.

Mai precis, managerul Centrului de Copii şi Juniori de la CSA Steaua ar fi rezolvat necorespunzător un conflict dintre doi puști legitimați în cadrul clubului roș-albastru.

Este vorba despre F.T. și A.O., care sunt și colegi de școală. Doar că unul dintre ei, respectiv A.O., are legături de rudenie cu George Ogăraru. În acest context, oficialul CSA Steaua ar fi sărit în apărarea respectivului puști și, mai mult, i-ar fi adus lui F.T. mai multe acuzații grave pentru a-l face de râs în fața celorlalți copii, dar și a antrenorilor Mihai Chiriță și Lajos Sătmăreanu.

Juniorul a fost acuzat de furt, agresiune și de faptul că ar avea probleme cu poliția, iar potrivit jurnaliștilor de la Realitatea Sportivă, aceste vorbe l-ar fi introdus pe puști „într-o stare de anxietate”.

Părinții lui F.T. nu au stat pe gânduri și au mers la Secţia de Poliţie 22 din Capitală pentru a-l reclama pe George Ogăraru, iar managerul Centrului de Copii şi Juniori de la CSA Steaua ar fi fost deja chemat pentru a dat declarații în fața autorităților.

Ogăraru și-a cerut scuze în fața părinților, reușind să îi convingă pe aceștia să își retragă plângerea. Doar că, la scurt timp, oficialul CSA l-a dat afară pe junior de la club.

Rămâne de văzut cum vor reacționa părinții copilului a cărui carieră la CSA Steaua a fost oprită de George Ogăraru.

Se înmulțesc controversele din jurul lui Ogăraru la CSA Steaua

Din luna septembrie a anului 2021, George Ogăraru a fost numit șeful Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua. Anterior, el a fost managerul secției de fotbal.

Odată cu trecerea în această nouă funcție, oficialul formației din Ghencea a fost luat la țintă de legendele clubului. Ogăraru a fost acuzat că a tăiat salariile antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori cu 10% și că și-a mărit propria leafă cu 30%.

În exclusivitate pentru Playsport.ro, Adrian Bumbescu a făcut mai multe dezvăluiri incendiare:

„George Ogăraru are un extraordinar de mare tupeu. Vrea să facă pe șeful și greșește foarte mult aici! O să fiu acuzat poate, dar foarte mult greșește. De multe ori nu prea e bine văzut. Sigur, hai să fim prieteni și să facem lucrurile în comun, nu să ai tu ultimul cuvânt. Să hotărâm toți, dar când tu vii și vrei să faci mai multe singur nu prea e bine.

Asta i-am spus și domnului comandant și i-o spun și în față lui Ogăraru, nu am probleme, eu am verticalitate. Eu am început acest proiect și văd că antrenorii cu experiență au fost dați la o parte.

Eu am lucrat cu acești oameni din ’95. Nu exista grupă cu care să nu mergem la turneu final. O grămadă de jucători care au jucat la turnee finale. Acum încercăm să ne calificăm în play-off”.

Adevărul despre salariul lui Ogăraru: „A fost băiat deștept”

Adrian Bmbescu a vorbit și despre salariile de la CSA Steaua:

„Cu tăierea salariilor să știți că nu a plecat doar de la el. A vrut să facă un buget, a fost acuzat și cam nedrept. Dar nu trebuia lăsat el să negocieze, pentru că nu e de datoria lui. Nu el a venit să propună, el a fost omul care a negociat cu fiecare. Ție îți tai atât, ție îți tai atât, cutare… Dar nu trebuia el. Trebuia cu managerul de secție.

Ogăraru nu e managerul, un locotenent e manager.

E problema celui care i-a făcut salariul lui Ogăraru. El a fost băiat deștept, dar de la cât are el și până la cât au ceilalți e foarte mult. Sunt salarii mici, în comparație cu cât se spune că are el”.

Free Vasili Khamutovsky | George Ogăraru a reacționat după ce Hamutovski a fost arestat în Belarus. Cuvinte emoționante ale oficialului stelist.