Un om apropiat de Dinamo vrea ca echipa să retrogradeze: „Se face bine în B. O să îmi iau niște înjurături”

Bordei Radu / 27.05.2022, 13:23
Un om apropiat de Dinamo vrea ca echipa să retrogradeze: „Se face bine în B. O să îmi iau niște înjurături”

Dinamo este la un pas să retrogradeze, o premieră negativă pentru un club cu o istorie așa bogată. Jucătorii și suporterii sunt disperați să evite o catastrofă, dar nu toată lumea consideră că retrogradarea ar fi un lucru negativ. Chiar un mare fan dinamovist le transmite fanilor că nu este nevoie să se îngrijoreze prea tare, indiferent de rezultatul obținut în barajul cu „U” Cluj.

Un mare fan al lui Dinamo crede că e mai bine ca echipa să retrogradeze. Care este mesajul lui Victor Becali

Impresarul este un cunoscut suporter dinamovist. De aceea a surprins pe toată lumea când a declarat că retrogradarea chiar este indicată pentru oamenii lui Dusan Uhrin jr.

Știu că o să îmi iau înjurături, dar eu zic că Dinamo este mai bine să retrogradeze. Oricum sunt șanse mari, peste 70 % să pice. Dacă va rămâne, atunci va sta la terapie intensivă. În B, apucă și ei să se trateze, să se facă bine. Au și buget mai mic, suportabil. De altfel, dacă Dinamo s-ar fi dus mai demult în B, cu sprijinul suporterilor, ieșeau din insolvență, erau și promovați acum.

În plus, trebuie și o conducere serioasă, nu cum este acum, decid niște suporteri. Văd că tot adus jucători cu salarii mari, deși ei erau în insolvență. Mai bine să își facă echipă să promoveze repede, cum a făcut Rapid. Eu zic că ar veni și mulți oameni să ajute Dinamo, în B, a declarat Victor Becali, la Digisport.

Răzvan Zăvăleanu, vizită în cantonamentul fotbaliștilor de la Săftica

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners SPRL, a făcut ieri o vizită jucătorilor lui Dinamo aflați în cantonamentul de la Săftica.

Din informațiile Playsport.ro, acesta a pus, alături de Nicolae Badea, Marian Iuhasz, Gheorghe Nițu, Claudiu Ciolan și Claudiu Florică, bani pentru super-prima de 75.000 de euro promisă echipei în cazul salvării de la retrogradare. Zăvăleanu i-a încurajat pe fotbaliștii dinamoviști și a purtat o discuție cu antrenorul Dusan Uhrin jr. vizavi de partida programată duminică.

Tactica abordată în zilele premergătoare meciului este diferită față de partida din tur. Atunci, Nicolae Badea a plătit un dineu jucătorilor lui Dusan Uhrin jr.  De această dată, Dinamo a preferat să pregătească partida retur în liniște, la Săftica, locul unde va avea loc și conferința de presă de vineri, 27 mai.

Sursele Playsport.ro menționează schimbări și în ceea ce privește lotul disponibil pentru duminică, Dusan Uhrin jr. nu se va putea baza pe argentinianul Jonathan Rodriguez. Acesta s-a accidentat și nu poate evolua cu Universitatea Cluj.